Jump to content

talham444

Üye
  • Posts

    111
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

talham444's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Cevap için teşekkürler ancak olmadı.Farklı bir patch dosyası var mı acaba?
  2. İlginiz için teşekkür ederim, kurulumu otomatik yaptı ve yükledi ama bu eski sürüm. Mümkünse yeni sürümün preactivated olanını ekler misin?
  3. Tnctr deki Windows 8 Manager konusundaki 5-6 tane Keygen dosyasını indirip denedim yine aynı sorun.   Başka fikri olan var mı?
  4. Merhaba arkadaşlar ; Windows 8 Manager programını kurdum ancak crack işlemi için Keymaker programını her çalıştırmamda aşağıdaki hatayı alıyorum. Sistemim güncel, tüm güncelleştirmeleri yükledim ama olmadı. Tekrar format atıp denedim sonuç değişmedi. 3 gündür problemi çözemedim.Yardım ederseniz sevinirim.
  5. Arkadaşlar bu videoda çalan fon müziğinin adını bilen var mı? Veya varsa mp3 olarak biryerden temin edebilir miyiz?   http://www.youtube.com/watch?v=499K3MXntT0
  6. Aynı sorunu ben yaşıyorum iki gündür.Framework ile alakalı olduğunu sanmıyorum çünkü hepsini yükledim ve özelliklerden de aktif hale getirdim.
  7. Ben de çok alış-veriş yaptım bu mağazadan.Şu ana kadar ne bir pürüz çıktı ne de sıkıntı.
  8. Geçmiş olsun kardeşim, bilgilendirme için teşekkürler.
  9. [b]Merhaba arkadaşlar.[/b] [b]Güzel bir sistem toplamak istiyorum.Grafik tasarlama ve oyun amaçlı.Maksimum vereceğim fiyat 1900 TL'dir.[/b] [b]Ayrıca monitörün 23" olmasını istiyorum.Bu standartları göz önünde bulundurup bir sistem tavsiye ederseniz sevinirim.[/b]
  10. BTK'nın sitesi güvenli ve şifrelidir. Şikayetimi yaptım, 15 gün içinde dönüş yapacaklarmış.Şikayet numarası filan da verdiler.Umarım birşeyler çıkar.
  11. Üzülmeyin, biri kapanır diğeri açılır.Bugüne kadar Rapidshare'den başka neredeyse upload sitesi yoktu doğru dürüst.Hotfile Rapidshare'den sonra dizginleri eline aldı ama kısa sürdü.Sonra Wupload çıktı piyasaya ama o da tutunamadı.Kısaca biri kapandıkça diğeri açılıyor.Bunun önünü kimse kesemez.
  12. Alın size bir halk oylaması daha.Daha ne olduğunu anlamadan herkes kendi safına çekiliyor.Yazık, okumaya üşeniyoruz.
  13. [quote name='Byogulcan' date='23 September 2011 - 02:46 ' timestamp='1316735188' post='1084168'] 1) Programların crack'ini yapmak suç değilmi? ve bunu indirip katılımsız yapmak yani benim yaptıgım gibi suç değilmi? [b]Kesinlikle suçtur ancak yasal bir önlem alınmıyor ve alınması da çok zor.[/b] 2) Film & dizi bunları indirip bir sitede hem download hemde izleme linki olabilirmi? Bu suçmu? [b]Bu da suçtur.Dizi konusunu bilmiyorum ancak filmlerin yasa dışı kopyalanması kesinlikle suçtur.[/b] 3) Müzik için yapancı müziklere bişey denmiyor da türkçe müzik paylaşıldımı neden o site şikayet ile kapanıyor? [b]Yabancı yapım şirketlerinin bu işin peşine düşmesi ve dava açması gerekir.Bunun dışında suç kapsamında değerlendirilir.[/b] 4) Bu program film müzik vs onları neden şikayet etmiyorlar yani görüyorum 2004-2011 e kadar dayanan yabancı siteler var bunun nedeni nedir? [b]Şikayet etmekten yorulmuş olabilirler. Bir site kapanmadan, aynı türden 100 site daha açılıyor.Hepsini şikayet etmek çok zor.[/b] 5) Benim kurmak istediğim sitemde PRogram Film dizi oyun ve yabancı müzik var tükçe muziği paylaşmıyorum sonradan dert olcakgı için böyle bir paylaşım sitesi benim açımdan sonra ne büyük problemler yaratabilir? [b]Türk yapımı filmler, müzikler vs. genelde başa bela oluyor.Bunlar daha çok şikayet ediliyor.Örneğin TNCTR sitesi altında Türk yapımı programların kırılması yasak.(Şuan belki o kural kalkmıştır, bilmiyorum forum kurallarını tekrar okumak lazım )[/b] 6) Müzik film dizi program bunların ne gibi bi yönden şucu var korsanlık dışında?Bu korsan olarak yakalanırsan ne cezası var? [b]Şirketlerin çıkardığı ürünlere göre değişir.Mesela bir ürünün ticari amaçlı kopyalanması yasaktır ama ücretsiz dağıtımı serbest olabilir.Bu tür film veya program yapımcıarının ticari sözleşmelerine göre değişiklik gösterebilir.[/b] [/quote]
  14. konu başlığını okuduğumda internet tarayıcısı zannettim. Bu arada, helal olsun adama
×
×
  • Create New...