Jump to content

Byogulcan

Üye
  • Posts

    390
  • Joined

  • Last visited

İletişim Bilgileri

Profile Information

  • Male
  • Bodrum/Ortakent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Byogulcan's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputation

  1. Merhaba arkadaşlar geçen gün karşılaştığım ve size sunup paylaşmak istediğim bir trafik sağlayıcı. Olay şu Soctop'a kayıt oluyorsunuz (Lütfen benim referansımla kayıt olun) ve bilgisayarınıza soctop'un botunu kuruyorsunuz. Daha sonra ikişer tane instagram,facebook,twitter,youtube,vk,ok.ru, hesabı açıp bu bota bağlıyorsunuz. Sonra soctop un sitesine girerek ordan bir task oluşturup hangi sosyal medyanıza destek sağlamak istiyorsanız onu oluşturuyorsunuz.(Takipçi,beğeni,izlenme sayısı vs vs) Bilgisayarınız açık kaldıkça bu böyle devam ediyor. Hem teşekkür hemde ekstra puan için benim benim referansımla kayıt olun. https://soctop.net/?ref=1942597
  2. TNCTR Ölmüş kendinize iyi bakın. Birdaha buralara gelmem iyi akşamlar.
  3. Merhaba arkadaşlar ben grafik tablet aldım ve pdf yi açıp ondan ders calısıcam fakat pdf yazılımları çok kullanışsız (Foxit,Adobe,Nitro) bunlar harici bana kullanışlı bir pdf yazılımı önerebilirmisiniz?
  4. Başka hiçbir secenek yokmu bitek bu mudur elimdeki?
  5. Sorun su sistemin kurulu oldugu c diskini sildim yedek bilgisayarım yok malesef :;(
  6. Ya lanet olası microsoft beni sinirden öldürecek gerçekten kafayı yemek üzereyim Allahını seven yardım etsin. Bugün format atıcaktım taktım usb yi bootbettim gelişmiş seceneklerden c diskimi sildim ve şuan iki diskim kaldı d ve c... D diskimde resmen hayati yedeklerim var müşterilerimin resimleri iletişim bilgileri vs vs... Gpt diye lanet bir hata cıktı karsıma bu diske windows yuklenemez bu disk gpt bölüm düzeninde falan diyor arkadaslar ne yapa bilirim yedek bilgisayarım yok telefondan yazıyorum suan araştırdım bircok sitede ama disklerin hepsini silin öyle yüklersiniz diyor yokmu bi çözümü bunun gpt hatasını düzeltebileceğim ??
  7. Merhaba benim geçen ay ekran  kartım yandı ve suan onboard kullanıyorum leptobumda şimdi tekrar ekran kartı almak istiyorum Nvidia GT520M Optimus Ekran Kartı nı nereden bulabilirim? yardım edebilecek biri varmı?
  8. Zaten satın aldığım yerin adresi falan herşey var. Adamın ismini zaten biliyorm banka hesabına havale yaptım simdi tek yapmam gereken bi hafta beklemek. Oluyua insanlık halidir belki bir cenaze,acil bir olay vs falan olmuştır. Haftaya pazartesiye kadar bekleyeceğim olmadı sizin dediklerinizi yapıcam. Size ne kadar teşekkür etsem azdır Allah razı olsun.
  9. Öncelikle hepinizr iyi günler. Geçen hafta dodiyez.com dan bir kulaklık siparişi vermiştim 150 liraya. Site 3-5 senedir satış yapiyor güvenilir bir site. Geçen hafta siparişi verdiğimde mail attım bana siparişiniz onaylandı kargoya 24 saat içinde verileceği söyledi. Fakat bir haftadır hiçbir cevap alamıyorum kargoları aradım benim adıma bi kargo verilmemiş. Şirketin telefon numaralarını aradığımda biri ulaşılmıyo biride açılmıyo ne ypblrm kime şikayet edebilirim bu konuda bilgisi olan biri varmı?
  10. FL Studio Producer Edition 11.1 348 MB       http://turbobit.net/exsapc4ygb0a.html
  11. IDM UltraEdit 21.30.0.1006 38 MB http://turbobit.net/71pi8z7dfnvm.html
  12. AIDA64 Extreme / Business / Engineer Edition 4.70.3200 Final Multilanguage 58 MB
  13. Biosa giriyorum boot ayarlarım tamam ama boot edemiyorum usb de de sorun yok başka bilgisayardan boot oluyor
  14. Arkadaşlar hp bilgisayarım w8 iken Windows 7 kurmak istiyorum usb belleğime sistemimi attım fakat hp de nasıl boot edeceğimi bilmiyorum f9 dan boot sekmesine bakıyoru ıef falan oyle şeyler çıkıyor baktım araştırdım bulamadım nasıl yapabilirim bilgisi olan varmı?
  15. Format suan için çok sıkıntı şuan arkadaşımın evine gidicemde indiricemde en az sabahtan akşama kadar zamanım olması lazım ki çalışıyorum olamaz. Ethernet kartında sıkıntı olsa driveri silip wifi ile bağlandığımdada sorun cıkarmazdı ama programlar dahi açılmadığına göre cok buyuk virüs yemişimdir.
×
×
  • Create New...