Jump to content

Vista Microsoft Zirvesi’nde tanıtılacak


trendmark

Recommended Posts

Vista Microsoft Zirvesi’nde tanıtılacak

258100.jpg

Microsoft Türkiye ofisi, yeni kuşak işletim sistemi Window Vista’yı 24-26 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği Microsoft Zirvesi’nde tanıtacak.

İSTANBUL - Microsoft Zirvesi, Türkiye bilişim sektörünün en büyükten en küçüğe tüm firmalarını, KOBİ’lerini, Microsoft’un kurumsal müşterilerini, iş ortaklarını, bilgi teknolojilerinde uzman isimleri bir araya getiriyor. Bu yıl ikincisi düzenlenen zirve, şirketin tüm işortaklarının katılımıyla 24-26 Ocak’ta Lütfi Kırdar Kongre Sarayı’nda gerçekleşecek. Microsoft Zirvesi’nde uzman yerli ve yabancı konuşmacılar, 150’den fazla sunum yapacak. Microsoft Türkiye’nin bu yılki hedefi 15.000 katılımcıya ulaşmak.

GÜN VISTA GÜNÜİkinci Microsoft Zirvesi’nin en önemli etkinliği, şimdiye dek en gelişmiş işletim sistemi olan Windows Vista ve Office 2007 ürünlerinin lansmanı. Microsoft ayrıca Forefront, Microsoft System Center 2007 ve Microsoft Dynamics AX’in lansmanları da yine bu Zirve’de yapacak.

Garanti Bankası ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek ve Coca Cola, Datamarket, Intel, Probil, Turkcell ve Vestel gibi Türkiye’nin en önemli firmaları tarafından da desteklenen Microsoft Zirvesi’nin açılış konuşmasını TÜSİAD Başkanı Ömer Sabancı yapacak.

ntvmsnbc

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...