Jump to content

Kuralları Yıkan Asus Nx90 Tanıtıldı


V.Ghost95tr

Recommended Posts

[font="Comic Sans MS"][size="4"][color="#FF00FF"]
Kuralları yıkan Asus NX90 tanıtıldı


Yeni ASUS NX90, 18.4” inçlik lüks tasarımıyla taşınabilir bilgisayarları sadece ticari bir ürün olarak gören rakiplerinden ayrılıyor
Haber, Tasarımcı David Lewis ve Bang & Olufsen ICEpower® işbirliği ile Asus tarafından geliştirilen SonicMaster ses teknolojisi, NX90 modelinde, surround ses sistemi ile muhteşem bir ses performansı sunuyor.

Tasarımcı Dawid Lewis NX90 için şunları söylüyor: “NX90 ile yapmak istediğimiz insanların salonun ortasında bile konumlandırmaktan hoşnut olacağı, sanatsal çizgiler taşıyan son derece estetik görünümlü bir dizüstü bilgisayar tasarlamaktı. Bu iş benim için sadece bir makine tasarlamak değil, aynı zamanda insanların kafasındaki dizüstü bilgisayar algısını değiştirecek bir eser ortaya çıkarmaktı”

NX90 tasarımı ile geleneksel dizüstü algısını iç mekanda kullanılan bir tasarım objesine dönüştürüyor. Parlak alüminyum kasası bulunduğu ortamı anında değiştirirken geniş ekranı ve eşsiz tasarımı ile göz dolduruyor. Hoparlörlerin dışarıda ekran boyunca konumlanması ile sesin kullanıcıyı çevreleyecek şekilde ve netlikte gitmesi sağlanıyor. İki elin de kullanımına izin veren çift touch pad tasarımı sanal bir fare işlevi de görüyor. Normal tasarımlara oranla oldukça büyük ebatlara sahip kol dayama paneli kullanıcısına uzun süreli kullanımlarda dahi konforlu bir bilgisayar deneyimi sunuyor.




[img]http://img406.imageshack.us/img406/3018/vgasus.jpg [/img]



[quote]http://www.teknolojide.com/kurallari-yikan-asus-nx90-tanitildi_4787.aspx[/quote][/color][/size][/font]
Link to comment
Share on other sites

[quote name='cenk_1910' date='15 Aralık 2010 - 16:47 ' timestamp='1292432250' post='926958']
[b]Resimde koysaydın keşke[/b]
[/quote]
Arkadaşım resimlerin nasıl yüklendiğini bilmiyorum daha acemiyim eğer öğrenmemde yardımcı olursan yüklerim hemen resimleride

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...