Jump to content

2011�E Damgasını Vuracak Olan Teknolojik Ürünler -


Esrefabi

Recommended Posts

[b]Bu teknoloji ürünleri gelecek yıla damgasını vuracak
2011 yılında en çok bu teknolojik ürünler konuşulacak..[/b]


[b]BlackBerry PlayBook
[/b]Apple'ın iPad'iyle birlikte tablet bilgisayar pazarı iyice hareketlendi. Şirketler birbiri ardına kendi tabletlerini geliştirirken, bu isimlerden biri BlackBerry telefonlarıyla bilinen RIM oldu. PlayBook'u gelecek yıl kullanıcılarına sunmayı planlayan RIM'den yapılan açıklamaya göre PlayBook'un özellikleri şöyle: 1GHz çift çekirdekli işlemci, 1GB bellek, simetrik çoklu-işlem fonksiyonu, Adobe Flash desteği ve BlackBerry Tablet işletim sistemi.

Nintendo 3DS
Nintendo'nun 31 Mart 2011'de pazara sunmayı planladığı Nintendo 3DS oyun konsolu, gözlük kullanılmaksızın 3 boyutlu görüntülerin izlenebilmesini sağlayacak. 800x240 ekran çözünürlüğüne sahip olacak cihazın üzerinde ise 3 adet dahili kamera bulunuyor. üstteki iki kamerayı kullanarak cihazla 3D görüntü alabilmek de mümkün olacak.

[b]LG Star[/b]
Ekran kartı üreticisi Nvidia'nın güçlü Tegra 2 yongasını kullanan LG Star, kullandığı işlemciyle de güç tasarrufu yaparak cihazın daha uzun bir batarya ömrüne sahip olmasını sağlıyor.

[b]iPad 2[/b]
100 gün içinde Apple'ın Foxconn fabrikasında üretime başlayacağı konuşulan iPad 2, iPad'e göre daha küçük yapıda olacak. Ekran çözünürlüğünde iyileştirmeye giden Apple, iPad'den farklı olarak yeni iPad'in önyüzüne de kamera koymayı ihmal etmemiş.

[b]Chrome OS netbook[/b]
Windows ve Mac OS X işletim sistemlerine alternatif olmak için yola çıkan Google, Chrome işletim sistemini kullanan laptop'larını gelecek yıl kullanıcılarıyla buluşturacak. Bulut hizmetlerinden fazlasıyla faydalanacak olan Chroma OS netbook'lar, internetle bir bütün olarak çalışacak.

[b]Motorola Android 3.0 tablet[/b]
Honeycomb kod adıyla geliştirilen Android 3.0'ü kullanması beklenen Motorola Android 3.0 tablet (Motopad), Nvidia Tegra 2 plaformunu kullanıyor.

[b]PSP Phone[/b]
Zeus Z1 kod adını kullanan ve İkili trackpad (kontrol faresi) kullanan PSP Phone, oyun konsolu olmanın ötesinde cep telefonu olarak da kullanılabilecek.

[b]ElectroHub kablosuz şarj aleti[/b]
Kablosuz şarj konseptlerini daha önceden de gördük ancak Electrohub bunlardan biraz daha ileriye gidiyor. ElectroHub pillerini aletinize yerleştirmeniz, ElectroHub yüzeyi ile çalışması için yeterli oluyor.

[b]iPhone 5[/b]
iPhone 4'ün ardından gelecek yıl kullanıcılara sunulması beklenen iPhone 5, dahili projektörle birlikte gelecek. Böylece sunumlarını veya diğer içeriklerini kullanıcılar iPhone ekranı yerine duvara yansıtabilme şansına kavuşacak.

Kaynak:http://www.ensonhaber.com/2011e-damgasini-vuracak-olan-teknolojik-urunler-foto-galeri-2010-12-15.html
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...