Jump to content

Cem Yılmaz Yine Orkestra Yönetecek!


NoobAccountant

Recommended Posts

[img]http://im.haberturk.com/2010/12/17/582241_detay.jpg?1292790806[/img]

[i]Cem Yılmaz, Borusan Holding'in genç yeteneklerin yurtdışındaki müzik eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği Özel Konser'de yine Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nı yönetecek.

Cem Yılmaz, geçen yılki başarılı yönetiminden sonra seyircilerden gelen yoğun talep üzerine tekrar Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nın konuk şefi oluyor. Genç yeteneklerin yurtdışındaki müzik eğitimlerine katkıda bulunmak amacıyla Borusan Holding’in hayata geçirdiği Özel Konser, 10 Mart 2011 Perşembe akşamı saat 20:00'de Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek.[/i]

[b]GELECEĞİN USTALARI YETİŞİYOR[/b]

[i]Borusan Holding, genç yeteneklere yurtdışında klasik müzik alanında yüksek eğitim imkanı yaratarak, Türkiye’nin adını dünyada duyuracak uluslararası sanatçıların yetişmesini destekliyor. Cem Yılmaz'ın ilk kez 9 Şubat 2010'da BİFO’yu 1750 seyircinin karşısında yönettiği 'Özel Konser'den toplam 277 bin TL gelir elde edilmişti. Borusan Kocabıyık Vakfı’nın bu konserden sağladığı fonla eğitim olanağı sağladığı genç yetenekler şöyle:

Nihat Ağdaç, Royal Academy, keman
Vedat Okulmuş, Köln Hochschule, fagot
Mürsel Yavuz, Indiana University, orkestra şefliği
Çağdaş Özkan, Julliard School of Music, piyano eşlik
Sıtkı Kandemir Basmacıoğlu, Hochscule Fur Music, piyano
Mustafa Arda Cabaloğlu, Eastman School of Music, trompet [/i]

[b]BİLETLER ŞUBAT 2011'DE SATIŞTA[/b]

[i]10 Mart 2011’de 5’incisi gerçekleşecek olan 'Özel Konser'in biletleri BİFO Klasik Kart sahipleri için %10 indirimli olarak 5 – 6 Şubat 2011’de satışa sunulacak. Genel satış ise 10 Şubat 2011 tarihinden itibaren yapılacak. Fiyatları 50 ile 500 TL arasında değişen biletler 65 yaş üstü, öğretim görevlisi ve öğrenciler için de %10 indirimli olacak.

Cem Yılmaz'ın ikinci kez konuk şef olduğu Borusan Holding'in 'Özel Konser'lerinde Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası'nı 2006 yılında Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık, 2007 yılında Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi M. Koç, 2008 yılında ise Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı yönetti.[/i]

Kaynak :
[code]http://www.haberturk.com/kultur-sanat/haber/582241-cem-yilmaz-yine-orkestra-yonetecek[/code]
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...