Jump to content

Htc'den Üç Yeni 4G Akıllı Telefon! (Resimli)


Guest _ULTIMATE_
 Share

Recommended Posts

[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/haberler/20110108111603_htc.jpg[/img]

[b]HTC ABD’li tüm ulusal operatörler ile, 4G cihazlarındaki liderliğini sağlamlaştıran üç yeni 4G akıllı telefonunu piyasaya sundu.
[/b]
[b]HTC EVO Shift™ 4G, HTC ThunderBolt™ ve HTC Inspire™ 4G 4G’nin gücünü ve hızını ABD çapındaki kullanıcılara taşımaya başladı.[/b]

[b]Tüketici Elektroniği Fuarı (CES), LAS VEGAS–[/b] Akıllı telefon inovasyon ve tasarımında dünya lideri olan HTC, bu hafta Tüketici Elektroniği Fuarı’nda ABD’li üç kablosuz iletişim operatörü ile üç yeni 4G akıllı telefonunu tanıttı. HTC dünya çapında ilk 4G akıllı telefonu 2008’de, ilk 4G Android™ akıllı telefonu ise 2010’da piyasaya sunmuştu. Üç yeni akıllı telefon HTC EVO™ 4G, HTC’s T-Mobile G2™ ve HTC’s T-Mobile MyTouch™ ile HTC’nin ABD’deki 4G cihaz portföyü 6 cihaza ulaştı.

HTC CEO’su Peter Chou: "HTC olarak kullanıcıları her açıdan memnun etmek için daima onlardan ilham alan yenilikler sunmaya odaklanıyoruz. Bu öncü yaklaşım, bu hafta üç yeni 4G akıllı telefonun piyasaya sunulması yoluyla yeni bir bölümün başlangıcı olarak devam ediyor. HTC kablosuz 4G hızlarında çalışmanın yanı sıra tüm müşterilerimizi geniş bant kablosuz teknolojisinin gücünü hayata geçiren HTC Sense™ deneyiminin merkezine yerleştirmek üzere tasarlanmış bir cihaz portföyü sunuyor. Tüketiciler gerek geniş ekranlı multimedya gerek sosyal medya, gerek dokunmatik veya QWERTY 4G cihazı istesin, HTC onların her ihtiyaçlarına uygun bir cihaz sunuyor" dedi.

[b]HTC, İnsanlara 4G Hızını Sunuyor

[/b]Bu hafta başında HTC, ‘slide-out’ (kızaklı) QWERTY klavye içeren bir 4G telefonu olan yeni HTC EVO Shift 4G’yi piyasaya sundu. Dikkat çekici bir ürün olan HTC EVO 4G dünyaya 4G’nin olanaklarını tanıtırken, HTC EVO Shift 4G’nin piyasaya sunulmasıyla HTC sektördeki ilk gerçek 4G akıllı telefon portföyünü yaratmış oldu. ‘Slide-out’ QWERTY klavyesi, kompakt boyutları ve fiyatıyla HTC EVO Shift 4G; 4G hızını keşfetmek isteyen geniş kitleler için akıllı bir tercih olacak .

Tanıtılan HTC ThunderBolt, dünyanın ilk LTE akıllı telefonlarından biri olma özelliğini taşıyor. HTC Sense deneyimi, hemen hemen her noktadaki diğer Skype kullanıcıları ile cep telefonları aracılığıyla bağlantı kurma ve cep telefonundan kişisel bilgisayara bağlanma imkanı tanıyan Skype özelliğini içeriyor. Bu özellik HTC ThunderBolt’u, 100 milyonu aşkın aktif Skype kullanıcısına hem sesli hem de görüntülü konuşma imkanı verdiğinden cazip bir cihaz olmasını sağlıyor. 4.3 inç ekranı, ön ve arka kamerası, bütünleşik DLNA desteği, Qualcomm 1GHz Snapdragon™ işlemcisi ve HTC Sense’in en son sürümüyle HTC ThunderBolt son teknoloji ürünü bir multimedya çekim merkezi oluyor.

HTC Inspire 4G, HTC Sense deneyimini cihazın ötesine taşıyan çevrimiçi bir hizmet olan htcsense.com ile, ABD’de HTC Sense deneyimini geliştiren ilk cihaz olma özelliği taşıyor. Bu sayede kullanıcılar kayıp telefonlarını harita üzerinde bulabiliyor, telefon “sessiz” konumda olsa dahi alarm vermesi için komut verebiliyorlar ve gerektiğinde tek bir komutla telefondaki tüm verileri uzaktan silebiliyorlar. HTC Inspire 4G, 4G HSPA+ bağlantısının yanı sıra 8 megapiksel kamera, Dolby ve SRS surround ses, aktif gürültü engelleme ve tek bir alüminyum bloktan biçimlendirilen zarif, yekpare tasarım gibi bir dizi çarpıcı özellik ile de öne çıkıyor.

HTC EVO Shift 4G, HTC ThunderBolt ve HTC Inspire 4G; piyasadaki en farklı ve heyecanlı 4G cihaz grubuna katılırken, HTC’nin 4G cihaz geliştirme ve dağıtımı alanındaki liderliğini de güçlendiriyor.

[b]HTC markası farklılaşmaya devam ediyor
[/b]
HTC, ilk kez CES’te duyurulan bir kampanya açılımıyla markalaşma alanındaki gelişiminin bir sonraki aşamasını başlatarak farkındalık yaratmayı sürdürüyor. Kampanya, HTC’nin tüm faaliyetlerinde tüketiciyi temel alan yaklaşımına ve onların ihtiyaçlarına yanıt vermek suretiyle tüketiciden ilham alan HTC yeniliklerine odaklanıyor.

HTC Pazarlama Kurulu Başkanı John Wang, “HTC olarak biz, uzun süredir tüketiciler için mobil deneyimi kolaylaştırmanın yeni yollarını bulmaya odaklanıyoruz. İnovasyonda yenilik adına yeniliğe değil, her bir HTC yeniliğinin müşteriler için gerçek bir fayda yaratmasını sağlamak amacıyla öncelikle müşterilerimizi gerçekten anlamanın önemine inanıyoruz. Markanın reklam kampanyasındaki en son açılımının temelinde inovasyona ilişkin bu düşünce yatıyor,” dedi.

HTC dünya çapında ilk marka kampanyasını, yaklaşık %16 küresel marka bilinirliğiyle, 2009'un sonunda başlattı. HTC’nin piyasa başarısı ve marka kampanyasının ardından bugün marka bilinirliği %60’a yaklaşıyor.
[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/detay2011/HTC-mobile-phone-4G-1.jpg[/img]
[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/detay2011/HTC-mobile-phone-4G-2.jpg[/img]
[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/detay2011/HTC-mobile-phone-4G-3.jpg[/img]
[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/detay2011/HTC-mobile-phone-4G-4.jpg[/img]
[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/detay2011/HTC-mobile-phone-4G-5.jpg[/img]
[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/detay2011/HTC-mobile-phone-4G-6.jpg[/img]

[quote]http://www.veteknoloji.com/htc-den-uc-yeni-4g-akilli-telefon-resimli-37993--.html[/quote]
Link to comment
Share on other sites

Valla htc yi iphone den daha çok severim.bunları alacak kadar param olsayıd htc alırdım şahsen.Kısa zaman içerisinde de Htc Hd 2 almayıda düşünüyorum yani.
2. el fiyatları 700 tl ye kadar düştü.Ayrıca Android de yükleniyor şuan için.
[img]http://www.veteknoloji.com/resimler/detay2011/HTC-mobile-phone-4G-5.jpg[/img]
Bu telefon gerçekten güzel duruyor

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...