Jump to content

Genç Bir Kýzýn Sevgilisiyle Son Telefon Konusmasý...


queSs

Recommended Posts

Bu kadar mý diyordu. Bu kadar mýydý ? Sevgin.

Ya ne sandýn seni sevdiðimi mi ? dedi "DELÝKANLI"

Kýz yýkýlmýþtý. Ýþte tam o anda birþey söylemedi. Aðlýyordu telefonda sessizce. Bir ara Delikanlý kýzýn hýçkýrýklarýný duydu.

Ne o yoksa aðlýyormusun ? Deðermi ? Senin ayrýldýðýný söyleriz. Benim için farketmez.

Genç kýz hýçkýrýklar içinde çýkan boðuk sesiyle bardaðý taþýran son söze dayanamadý. Anlamadýn mý sersem sen veya ben ne farkeder ? Ayrýldýðýmýza aðlýyorum.

"Delikanlý" Sustu!..

Oysa genç kýz bunlarý söylerken onu "SEVÝYORDU". Daha öncede sevmiþti. Hep sevecekti. Ama yapacak biþey yoktu. Bu sözler karþýsýnda direnen gururu vardý. "GURUR ve SEVGÝ" ne kadar ters kelimeler ve sonunda SEVGÝ terazide aðýr bastý.

Telefonu kapatýrken delikanlý soðuk bir sesle "ELVEDA" genç kýz ise gururunu ayaklar altýna alarak son bir defa "SENÝ SEVÝYORUM" dedi.

Telefonu kapatýrken delikanlý düþündü... Niye niye yapmýþtý ? Oysa onu o anda seviyordu ve bunu itiraf etmek için tekrar aradý. Fakat telefon cevap vermedi. Genç kýzýn evine gitti. Kalabalýk vardý. Þaþýrdý acý bir SÝREN sesiyle irkildi. Biraz sonra içeriden aðzýnýn kenarýnda kan bulunan SOÐUK BÝR CESED çýktý. Delikanlý yýkýlmýþtý ve gözyaþlarýný tutamadý. Elveda dememiþtim.UYAN ! UYAN! UYAN!dediysede duymadý genç kýz bir ara delikanlý kýzýn elindeki kurumuþ kaðýdý gördü. Buðulanmýþ gözlerini silerek kaðýdý okudu ve Genç kýz þöyle yazmýþtý:

TÜM SEVÝLENLERE VE SEVENLERE ÝBRET OLSUN!

:D:D

Link to comment
Share on other sites

Bir kiz ve bir delikanli, bir motorbisikletin üzerinde 180 Km hizla gidiyorlar ve aralarinda söyle bir konusma geçiyor;

Kiz : Lütfen yavasla, ben korkuyorum

Delikanli : Hayir, bak ne kadar eglenceli

Kiz : Lütfen, lütfen, çok korkuyorum

Delikanli : Peki, beni sevdigini söyle

Kiz : Seni çok seviyorum, lütfen yavasla

Delikanli : Simdi de bana sikica saril Kiz delikanliya sikiica sarilir

Delikanli : Sapkami alip, kendine takar misin? Basimi çok sikisti..

Ertesi gün gazetelerde söyle bir haber çikti: Motorsiklet Kazasi; Motorsiklet, fren arizasi nedeniyle, bir binaya çarpti. Üzerindeki 2 kisiden sadece biri kurtuldu.

Gerçek ise söyleydi; Yolun yarisinda, delikanli frenlerin bozuldugunu anlamis ama bunu kiza belli etmek istememisti. Bunun yerine, kizdan kendisini sevdigini söylemesini istemis ve kendisine son defa sarilmasini istemisti. Sonra da kendi ölümü pahasina, kizin basligi takmasini ve hayatta kalmasini saglamisti. Iste gerçek askin anlami da buydu..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...