Jump to content

Şarjlı Pillerin Dolum Süresi


eroinman
 Share

Recommended Posts

arkadaşlar kablosuz mouse um çok pil harcadığı için bende şarjlı pil aldım.Aldığım ürün şudur http://www.everfast.com.hk/v2/?p=483 .yanında da 2 tane 2300A lık kalem pil vardı.Alır almaz içinden çıkan kağıdı okudum ve yazanlar söyleydi.Şarj süresi 22 saattir ve şarj işlemi bittiğinde şarj aletinin üzerindeki kırmızı led söner yazıyodu. Pil 40 saattir şarjda fakat 0 kırmızı led sönmedi.Sizce sorun nedir?
Link to comment
Share on other sites

her pil max. 6saatte dolar full ve sen pili ilk aldıgın için içindekı enerjıyı bıtır daha sonra sarj cıhazına dogru sekılde yerlestır ve 24 saat şarjda bırak dolsa dahı cekme 24 saatın dolmasını bekle ve sonra çek kullan normaldede takınca pili şarja 6saatte dolar bilginize.

Link to comment
Share on other sites

yanlış şekilde takmadım pilleri zaten şarj cihazının üzerinde kocaman + ve - var.İlk aldığımda nedense pilleri tamamen bitirip öyle şarja takmak gelmedi aklıma.3 gün bekledim kırmızı ışık sönsün diye ama sönmedi.Normal dolum süresi 22 saat yazıyordu kutusunda.Sonra aldığım yere gittim ve durumu anlattım.O 22 saat olan belirli süreyi geçtikten sonra şarj aleti pilin içindeki şarjı boşaltır dedi.Eve gelince pilleri mouse a taktım % 100 dolu pil gibi performans sağlamıyorlardı.Bende pillerin şarjını tamamen bitirdim ve tekrar şarj aletine taktım.22 saat sonra bakıcam değişen bir durum var mı

Link to comment
Share on other sites

  • 2 hafta sonra ...

küçük bi tavsiyede bulunayım.link verdiğim şarj cihazını al sıkıntıların bitecektir.bende kullanıyorum çok memnunum,full şaj ve deşarj yapabiliyor.şarj sırasında ledler kırmızı dolunca yeşil yanıyor ayrıca sesli uyarı veriyor.
http://www.cimri.com/ataba-at-998-dijital-sebeke-ve-arac-pil-sarj-cihazi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...