Jump to content

Button Önizleme


halil355

Recommended Posts

Başlat/Ara'ya gel, *.btn yazıp arattır. Çıkan tüm dosyaları kopyala ve yeni bir klasörün içine yapıştır. Daha sonra Button ekleme penceresinden o klasöre git ve ordan bak. Ya da direk o yeni klasörün içinden bakabilirsin.

qttempya1580.png

qttempuh1580.png

Link to comment
Share on other sites

Hem Windows 7, hemde Türkçe AMS kullanıyosun sanırım. Her fırsatta diyorum türkçe kullanmayın diye :-) Sorunun türkçe olmasından da kaynaklanıyor olabilir veya AMS sürümünün 7.5.1008 sürümü aşağısında olduğu içinde kaynaklanıyor olabilir. Çünkü Windows 7 desteği 1008 sürümünde geldi. Şu sürümü indirip onla bir denermisin:

http://www.2baksa.net/news/41909/[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

KintaRo kardesim isletim sistemim vista ve ams nin türkcesini sildim pc ye restatrt atip ingilizceyi yükledim yine ayni ben anklamadim nedir bu,önceden normaldi önizleme vardi kendi kendine kayboldu cikmiyor artik...

1157.jpg

Link to comment
Share on other sites

Vallahi usta senin windows'tan kaynaklanan bir problem diye düşünüyorum. Ne denediysem kendi bilgisayarımda önizlemenin kaybolmasını sağlayamadım. Nasıl yaptın ya da ne oldu bilemedim.

tamam kardesim cözdüm problemi,bu bi cözüm degil ama ugrasicagima bilgisayara format attim hepsi düzeldi ama sorun nerede hala anlamadim

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...