Jump to content

Kurulum Esnasında Hata


canarkadas

Recommended Posts

Autoplay Studio, katılımsız ve portable program yapımı konuları ve forumda emeği geçen tüm arkadaşlara (aklıma gelenler; longtokyo, talha, aközdemir, yağmuradam, doruk101, oski, kintaro, BrightBlade) çok teşekkür ederim..

scene11.gif

Arkadaşlar Autoplay Studio ile hazırladığım program paketinde sorun yaşıyorum, aslında sorun Autoplay ile mi ilgili bilmiyorum..

Autoplay ile seçtiğim programlar kuruluyor, uygulamada her hangi bir sorun, yok, 42 program tek tık ile aralıklarla kuruluyor..

Fakat orijinal xp sp3 ile format atıp Autoplay ile programları kurduğum bilgisayarlarda sağ dosya ve klasörlere sağ tıkladığımda explorer.exe hatası oluşuyor, ekranda ne varsa kaybolup geri geliyor, açık klasör varsa kapanıyor, fare ile sağ tık, klavye ile ctrl+c gibi hiç bir şeyi kullanamıyorum..

Auotuplay ile yaptığım çalışmayı defalarca değiştirdim, düzenledim, ama sonuç aynı xp sp3'de sıkıntı oluyor, bir W7'de de denedim, W7 de bir sıkıntı olmadı..

Hata raporu verileri:

AppName: explorer.exe AppVer: 6.0.2900.5512 ModName: kernel32.dll

ModVer: 5.1.2600.5512 Offset: 00012aeb

Tekrar teşekkürler..

Link to comment
Share on other sites

Bence AMS ile değil de paketteki kurdurduğun programların biri bu hatayı verdiriyor olabilir. En azından ilk aklıma gelen bu. Çünkü AMS ile ilgili bu şekilde bir hatayla karşılaşmadık daha önce.

Link to comment
Share on other sites

Bence AMS ile değil de paketteki kurdurduğun programların biri bu hatayı verdiriyor olabilir. En azından ilk aklıma gelen bu. Çünkü AMS ile ilgili bu şekilde bir hatayla karşılaşmadık daha önce.

Kintaro sağolasın, TNC ve Katılımsız gibi siteler ve başkalarının hazırladığı AİO ların içinden aldığım programları tek tek kurduğumda bu yönde bir sıkıntı yok, ayrıca son mesajımdan sonra bilgisayarıma W7 Home Premium kurup denedim, maalesef bu sefer W7'de de aynı sıkıntı oluştu, her hangi bir klasör veya dosyaya sağ tıkladığımda ya da ctrl+c yaptığımda " Windows gezgini çalışmayı durdurdu" hatası ile ekran tazeleniyor..

Autoplay Studio'da kullandığım kodlara bir bakabilir misiniz..

Şimdi farkettiğim bir şey var, fare imleci sürekli bekleme uyarısı vererek, bir şeyler yüklenir gibi tirtriyor, arkaplanda bir şeyler çalışıyor ama ne?..

Snap_2010.03.23%2021.41.44_002.png

Link to comment
Share on other sites

Usta şimdi hangi kodları kullandın, hangi pluginleri kullandın bilmiyoruz ne desek boş :-) İster burdan ister Özelden proje dosyanı paylaşırsan kodları inceleyebiliriz.

Kintaro son mesajıma altdaki adresi eklediğimi sanıyorum, kendi sitem olduğu için forum yöneticileri linki silmiş olabilir adresden kullandığım autoplay studio kodlarıma bir bakar mısınız?

Eğer bu şekilde link vermek yasaksa yöneticiler adresi tekrar silerlerse sevinirim..

Please register to see this content.

Plugin olarak Animate Window Action devrede..

Size proje dosyasını iletmek için sadece am7 uzantılı dosyayı mı bir yere yüklemeliyim?..

Sizin uyarınız üzerine tüm programları tek tek tekrar sıfır bir sisteme kurdum her hangi bir hata vermedi..

Sorunun benim kullandığım autoplay kodlarında olduğu kesin gibi..

Bir diğer ihtimal forumdan indirdiğim ANSAİO isimli AİO Autoplay Studio sürümünden kaynaklanıyor olabilir mi?..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...