abdullahTR Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 arkadaslar ben birşey sormak istiyorum diyelim okulda laptobu projeksiyon makinesine bağladık ve görüntüyü perdeye verdik diyelimki slayt perdede görünücek ve bende laptobdan baska birşey yapabilcem yani perdede laptobdan gelen slayt görüntüsü ve perdede slayt oynarken ben farklı birşey yapmak istiyorum laptobun ekrarnında perdede farklı görüntü olcak laptob ekranında farklı şimdiden tesekkürler arkadaslar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullahTR Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 arkadaslar cok acil lazım bilen varmı ya flood yapmıs gibi oluyorum ama konuya bakan yok o yüzden Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s8er_boi Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 böyle bişi yapman benim kanımca imkansız sen zaten perdeye dire kgörüntü veriyosun eğr ayrı ayrı olsun diyosan o sahte olur.ya önceden gösterceğin slaytları kameraya çekip oynatacaksın laptopta o slayt oyarkende sende istediğini yaparsın belki yanlışım varsa düzeltin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tombstone Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 (edited) laptoptaki sistem ne? projeksiyonu bağladığında windows görüntülerde bu ekranı genişlet dersen ikinci ekran gibi görür bilgisayar istediğin olur yani Edited March 15, 2011 by tombstone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
s8er_boi Posted March 15, 2011 Share Posted March 15, 2011 flood oluyorsa özür dilerim.aslında aklıma yeni geldi masaüstünü 4 e ayırma proları var masaüstünü ayırırsın 4 e 1nde slaytları gösterir diğer 3ndede işini görürsün tombstone arkadaşın dediği olur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdullahTR Posted March 15, 2011 Author Share Posted March 15, 2011 (edited) [quote name='tombstone' date='15 Mart 2011 - 20:41 ' timestamp='1300215111' post='981046'] laptoptaki sistem ne? projeksiyonu bağladığında windows görüntülerde bu ekranı genişlet dersen ikinci ekran gibi görür bilgisayar istediğin olur yani [/quote] xp pro Edited March 15, 2011 by PoweredByAbdullah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sessizada01 Posted March 16, 2011 Share Posted March 16, 2011 (edited) xp ise masa üstünde sağ tuş tıkla özellikler de daha sonra ayarlara gel daha sonra monıtor 2 ye tıkla sonra bu monıtoru genıslet var tıkla sonra tamam de olay bıter ıkısındede farklı goruntu calıstırabılırsın WIN7 DE daha basıt tabı Edited March 16, 2011 by sessizada01 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts