cnks Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 [QUOTE=Cestlavie;2338007][B]Nokia [/B]ve [B]Intel [/B]firmalarının ortaklaşa olarak hazırladıkları [B]MeeGo [/B]işletim sisteminin geliştirilen en yeni ve ilk sürümü olan [B]MeeGo OS 1.0[/B] gün içerisinde resmi olarak yayınlandı. [B]Mobile World Congress 2010 [/B]etkinliği kapsamında tanıtılan [B]işletim sistemi[/B] ile ilgili o günden beri birçok bilgi ve detay kamuoyunun gündeminde adeta bir bomba etkisi oluşturmayı başarmıştı. [CENTER][img]http://www.maxicep.com/imagehosting/_meego1-0-773.jpg[/img] [SIZE=1][B]( Notebook'larınız için MeeGo işletim sistemi )[/B][/SIZE] [/CENTER] [B]Nokia [/B]bünyesindeki [B]Maemo [/B]ve [B]Intel [/B]adıyla geliştirilen Moblin'in birleşiminden ortaya çıkan [B]MeeGo, Qt 4.6[/B] ile [B]geliştirilmiş bir arayüzü sistemini [/B]kullanıyor. Ayrıca bu işletim sistemi sadece [B]akıllı cep telefonları, tablet bilgisayarlar ve mobil aygıtlarda[/B] çalışmaz iken, [B]Intel Atom işlemcisi tabanlı tüm notebooklarda[/B] ise çalışabiliyor. [post='MeeGo OS v1.1: Notebook İçin İdeal Bir İşletim Sistemi! ( İndir / Yükle / Download )']http://meego.com/downloads/releases[/post] [/QUOTE] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cumhurkaradeniz Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 [font="Franklin Gothic Medium"][size="3"][color="#0000FF"]Hayrlı olsun yeni işletim sistemi. Bu sistemi nasıl indirip kuaracağız? Bir de bu sistemi benim notebook kaldırır mı?[/color][/size][/font] [code]Asus F3Sc VGA: nvidia 8400 M G 128 MB RAM: 2.00 GB İntel Core 2 Duo inside CPU: 2.20 HDD: 150 GB[/code] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KemalALKIN Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 [quote name='cumhurkaradeniz' date='29 March 2011 - 06:31 ' timestamp='1301376700' post='984221'] [font="Franklin Gothic Medium"][size="3"][color="#0000FF"]Hayrlı olsun yeni işletim sistemi. Bu sistemi nasıl indirip kuaracağız? Bir de bu sistemi benim notebook kaldırır mı?[/color][/size][/font] [code]Asus F3Sc VGA: nvidia 8400 M G 128 MB RAM: 2.00 GB İntel Core 2 Duo inside CPU: 2.20 HDD: 150 GB[/code] [/quote] modifiyeli ubuntu bu meego vede 10.04 idi sanırım temeli ekran kartınız nvidia 0 sorun yani linux için ancak msn de kamera sorunu vs olursa modeminize tcp olarak port açmanız lazım eğer tcp olarak ekleme yoksa olmayacak içinde halen empaty basit bir msn dir o varsa olur ancak bazen kamera göstermio ama dosya gönderimi yapıyor kurabilirsiniz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mfs776 Posted April 18, 2011 Share Posted April 18, 2011 nasıl modifiyeli ubuntu ya intel bunu sıfırdan geliştirdi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts