Jump to content

internete giremiyorum sizce neden?


0sk1

Recommended Posts

ya arkadaşlar int ye giremiyorum şimdi bu mesajı Opera dan yolluyorum ama operada sadeece Tnc gibi sitelere girio bnm acele mynet te işim var ama girmiyor opera zaten javaları açmadığı için girmiyor intenet explorer de girdiğimde cookieleri anıtın yoksa irmez falan yazıo mozilla ile ise

Offline mode

Firefox is currently in offline mode and can't browse the Web.

* Uncheck "Work Offline" in the File menu, then try again.

yazıyor hiç bi yere oda girmio nr yapmalıyım?

Link to comment
Share on other sites

ayrıca birde google ye girdiğimde bişeyi araştırıyorum çıkıyor ona giriyorum başka siteye giriyor hep bütün hepsinde böle yapıo?

Link to comment
Share on other sites

Nihayet anladınız bağşlığın nasıl olması gerektiğini dün iki konuyu da çöpe ben taşıdım,

şimdi de ayrı bir hata peş peşe ileti göndermek neden bu kadar dikkatsizsiniz ki?

böyle basit bi şeyden ötürü uayrı vermek ya da lafını tellafuz etmek bile istemiyorum ama siz inatla hatalarda ısrar ediyorsunuz biraz özen.

sorununuza gelince firefoxta sol üstteki dosya seçeneğine gelin, tıklayın en aşağıda çevrimdışı çalış seçeneği var ya da work off line onun tikli olmaması gerek tikini kaldırın...

Link to comment
Share on other sites

  • 11 ay sonra...

kardeş bu sorunu bende şuan yaşıyorum, dün internet yoktu bugün düzeldi bi gidip bi geliyo hiç bişe anlamadım şuana kadar bu sorunu bi senden bi de arkadaşdan duyunca çok mutlu oldum yalnız değilim. :'( ama bu böle gitmez biri bize yardım etsin lütfen . bn internetden msne giriyorum counter oynuyorum, hiç bir sorun yok ama google gırıyorum sonra aradıım sıteyı yazıyorum o sıteye gıremıyorum eger bıraz kasarsam gırebılıyorum oda sitesıne gore misal msn.com, mtv, mynet, ..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...