Jump to content

Haftalık Devremülk Satış


TEVF
 Share

Recommended Posts

arkadaşlar hepinize iyi akşamlar öncelikle teknoloji forumunda alakasız olsada başımdan geçen bir olayı anlatacağım aklınızın bir köşesinde bulunsun. Geçen hafta yolda bir anketör tarafından yolda çevrilip kısa bir anket doldurdum. Daha sonra 3 gün 2 gece tatil kazandınız diye bir telefonla arandım daha sonra bir hafta sonra otobüsle sözde hediye olan devremülk satış yeri olan 5 yıldızlı otele götürdüler. Çok güzel bir ağırlama ve yemek faslından sonra bu arada saat akşam 21:00 olmuştu. Sonra tanıtımlar falan başladı.Bir tane tanıtıcı öğrenci eşliğinde şaçma bir düzeni olan pazarlama süreci başladı (işte sürekli müdürlerini çağırıp hava attırıyorlar).Sonra neyse avantajlı gibi görünen devremülk anlaşmasını imzaladım. Anlaşmamımıza göre 10 gün içinde beğenmezsem geriye sözleşmemi geri alacaktım.Ama öyle olmuyormuş .Sözleşmenin bir yerinde çok küçük puntolarla sözleşme mahalinde imzalanırsa cayma hakkını kullanamz diye bir madde yazılmış.( O kadar gürültülü bir ortamdıki insan beyin falan kalmıyor) cayma hakkını kullanmam için 10 günlük yasal süre içerisinde başvurmama rağmen cayma hakkımı kullandırmadılar. Sözleşmenin fesi için toplam %25 ni istiyorlar acaba buna birşey yapılabilirmi.Bilgisi olan varsa bana söyleyebilirmi ? Sİz siz olun sakın böyle şeylere aldanmayın Hepinize iyi akşamlar.
Link to comment
Share on other sites

abi aklınızda bulunsun avukatlada görüştüm çok küçük 4 kelimelik bi cümle herşeyi bağlıyor imza atarken dikkatli atın ben yandım sizde yanmayın. İnanmayın birde imza atarken böyle durumlara karşı eliniz havada imza atılacakmış o zaman imzanın kendinizin vucut titreşimi dışında bir şekli oluyormuş ve kriptolojide bu durumda hiç birşey yapamıyormuş.

Edited by TEVF
Link to comment
Share on other sites

birkaç ay önce kredikartı yıllık ücretleri için yapılan itirazlarda sözleşmede bu metnin bilmem kaç puntodan küçük olması halinde geçersiz kalacağı gibi şeyler yazıyordu internet sitelerinde..bu konuyuda bağlarmı bilmiyorum ama il/ilçelerde bulunan tüketici heyetlerine bir sor istersen..konuyla ilgili bilgimde yok yanlışda yönlendirmeyim ama aklında bulunsun

Link to comment
Share on other sites

bir devremülk alırken yada kiralarken söyleyin ki sözleşmeyi eve gönderin evde imzalayacağım deyin; o zman bakın bütün sunulan imkanları geri çekiyorlar hakem heyeti öyle söyledi. Çünkü evde imzalanınca bu tür evraklar kanuni bütün haklarınız elinizde oluyormuş diğer türlü yerinde imzalarsan yasal olarakta hiç birşey elde edemiyormuşuz.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...