Jump to content

Windows 8 Seneye Hazır


FeLSeFeCi
 Share

Recommended Posts


[b][size="3"][center]
[size="3"][/size]Win 8 seneye hazır[/size][/b]

[b][size="3"]Microsoft CEO'su Ballmer, büyük umutlar bağlanan yeni işletim sistemi Windows 8'in 2012'de çıkacağını duyurdu.
[/size]
[img]http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/windows_8_ortaya_cikiyor.jpg[/img][/b]
Tokyo'da düzenlenen "Microsoft Developer Forum"da konuşan Ballmer, "Windows'un yeni versiyonu üzerinde çok çalıştıklarını" belirtti ve "Gelecek yıl piyasaya sürülecek yeni nesil Windows sistemlerinde birçok yenilik var..."ifadesini kullandı.


[b]DOKUNMA VE KONUŞMA[/center][/b]
Ballmer, yeni Windows'un içerikleri hakkında açıklamada bulunmazken, Microsoft'un yatırım yapmayı öngördüğü bazı alanları açıkladı. Bu alanlardan bir tanesinin "doğal kullanınıcı ara yüzü" olduğunu belirten Ballmer, "dokunma ve konuşma gibi bilgisayarla karşılıklı etkileşimi geliştirmek istediklerini ve şirket olarak bilgisayarların kullanıcısını ve eylemlerini tanıyacak bir seviyeye getirmek istediklerini" ifade etti.

Windows 8'in zengin multimedya format desteğinin yanı sıra artırılmış gerçeklik (augmented reality) işleme becerilerinin de yüksek olması bekleniyor.

Link to comment
Share on other sites

burdada şöyle bir haber var
kaynak
[spoiler]http://www.techno-labs.com/1/25438/1/Microsofttan_Windows_8e_yalanlama.html[/spoiler]

Microsoft'tan Windows 8'e yalanlama

-----Microsoft'un CEO'su Steve Ballmer, Tokyo'da yapılan geliştiriciler konferansında, bir sonraki çıkacak işletim sistemlerinden bahsetmiş ve ilk kez Windows 8 olarak bahsetmişti.

Fakat Microsoft'un yaptığı son açıklama da, sonraki işletim sistemi vurgusu tekrar yapıldı ve sonra çıkacak işletim sisteminin henüz adı konmadığı belirtildi.

Microsoft'un yaptığı açıklama : 'Microsoft, sonraki Windows'un zamanını ve adını henüz resmen açıklamadı'. Şirket, Ballmer'ın kendini yanlış ifade etmiş olabileceğini ve Windows 8 değil Windows 7 tabanlı donanımlara odaklandıklarını söyledi.

Windows 8'in internete sızan sürümlerini ve herkeze açık beta sürümünün bu sene sonuna kadar çıkması beklenirken, Microsoft'un bu şekilde bir açıklama yapmasını çoğu kişi, Windows 7 satışlarının etkilenmemesi için yapıldığını savunuyor-----.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...