Jump to content

Anti-virüs Test Sitesi


teleset

Recommended Posts

  • 1 yıl yıl...
eicar 2000 ler civarinda mcafee tarafindan dagitilan bir test virusu. bu kesinlikle bir programin iyi yada kotu oldugunu kanitlamaz. ustelik bu gercek bir virus degil.

abi zipi açabilip bakarsan 3 trojan horse 4 eicar test file 1 tane de tracking cookie var nasıl virüs deil ;)

Link to comment
Share on other sites

Nod32 kullanıyorum. Yukarıdaki dosyaları indirmeyi denedim, bilgisayarıma giremedi bile. Övünmek gibi olmasın geçen hafta bilgisayarımı beş ayrı antivirüs ile tarattım ve hiç virüs bulunamadı. Ancak bilgisayarı kasmadığı için Nod32 kullanıyorum. Ayrıca tncden katılımsız kurulum olarak aldığım nod32'nin bütün ayarları yapılmıştı. Zaten antivirüslerin ayarlarını düzgün yaptıktan sonra aralarında çok az fark kalıyor...

Link to comment
Share on other sites

kim ne derse desin kaspersky pc yi çok yoruyyor.yüklediğim sıfır işletim sistemnden bile zevk almıyorum.iyi olabilir ama bilgisayarı kastığı mühdetcehiçbir anlam ifade etmiyor bence.şuan nod32 kullanıyorum hemen hemen kaspersky dan bir farkı yok.pc yi hiç kasmıor.ha varlığı ha yokluğu :p

bu arada nod32 hepsini buldu.

Link to comment
Share on other sites

bitdefender total security 2009 indirmeye izin vermiyor.bence kasperskt den çok daha iyi.bilgisayarı hiç kasmıyor ve çok sağlam bir program.

abi sen dalga mı geçion norton 360 tan daha çok ram yio kasper 150 mb yio bitdefender alanında en iisi ama 250 mb ram yio :friends:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...