Jump to content

Kendi Ipadini Kendi Yaptı.


erpol
 Share

Recommended Posts

Alıntıdır.


[b]Çin'deki taklit ürün sektörünün ne kadar geliştiğini gözlerinizle görmek ister misiniz? Çok kısa bir sürede, sahte bir iPad'in hem de tek bir kişi tarafından yapıldığına inanamayacaksınız.[/b]
Her şeyin sahtesini ve taklidini yapan [b]Çinliler[/b] işi o kadar ileri götürdüler ki artık daha resmi olarak duyurulmamış ürünleri bile üretmeye başladılar.

[b]"Çakma"[/b] olarak da nitelendirebileceğimiz bu ürünler Çin için başlı başına bir gelir kaynağı haline de gelmeye başladı.

Çinlilerin bu konuda ne kadar iyi olduklarını ve[b] sahte ürünleri [/b]ne kadar kolay yapabildiklerini insan merak etmiyor değil.


[b]Tek Kişi Yapıyor
[/b]

video tek bir kişinin bile nasıl kendi iPad'ini yapabildiğini gözler önüne seriyor.

Ortaya çıkan ürünün tam bir [b]iPad[/b] olduğunu söyleyemeyiz. [b]Windows XP'[/b]li ürünün çalışıyor olması bile aslında Çin'deki sahte ürün pazarındakilerin ne kadar yetenekli olduğunu gösteriyor.

Tek kişi bunu yapabiliyorsa, [b]milyonlarcası[/b] neler yapar diye düşünmeden edemiyoruz. Yaklaşık 20 dakika süren hızlandırılmış Çince videoyu izleyin.




http://www.youtube.com/watch?v=T13ySbJkbMo





kaynak:shiftdelete.net


Link to comment
Share on other sites

Sözün bittiği yer desek yeridir. Adamlar isteseler teknoloji alıp götürürler ama onlarda bizim gibi hazır yiyici. Demekki Asya'nın kanında var :) Ama bizden bir farkları çakma da olsa üretiyorlar!! Biz sadece tüketiyoruz!! Aslında güzel birşey kendi tarzında Pad'ini üretiyor desek yeridir. :rolleyes:

[img]http://yxobnw.bay.livefilestore.com/y1pXVUEAdEPQ8GjlgzAsrQ_emgmt6k0DTczHhvaM0z7J-Jq90jEr3nOYcYJK9BNub0LHet-CFizgO-MPC9-cmJNWiVKJvaAEpnH/ALIAS007.gif[/img]
[img]http://yxobnw.bay.livefilestore.com/y1pTSfo30D_-GRAz59b1oeReflbL-pkBP9dgVIp6c5G3jR6DfyBT60AJxZymQFQVHV7vfeDJp8_LUIC4ebd99i1rB5XhlklnIcq/ALIAS007.gif[/img]

Link to comment
Share on other sites

bende şirkette dokunmatik bina sistemleri panalleri yapıyorum bu işten farkı yok adam montajını yapıyo ee anakart vb. devreler nereden geliyor bunları yapsında görim hadi bu yaptıkları herkesin yapabileceği bir şey

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...