Jump to content

Sanal Orduyla 5 Milyon Tl'lik Vurgun ?


rupi
 Share

Recommended Posts

[center][color="#FF0000"]Sanal orduyla 5 milyon TL'lik vurgun[/color]

[img]http://img5.mynet.com/ha6/yurt/h/hacker.jpg[/img]

İstanbul'da virüs bulaştırdıkları 400 bin bilgisayarla bazı firmaların rakiplerinin internet sitelerine saldırı düzenleyip bu yolla 5 milyon TL'lik vurgun yaptığı belirlenen 3 hacker ve 3 yardımcısı ile 4 işadamı gözaltına alındı. Şüphelilerden The Bekir lakaplı Bekir K.'nin, internette filtre uygulaması nedeniyle TİB'e saldıran “Anonymous" isimli hacker grubuna karşı saldırı düzenleyen [color="#000000"]“Ay-Yıldız Team" isimli Türk hacker grubunun lideri olduğu öğrenildi.[/color]

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü ekipleri bazı internet sitesi sahiplerinin, “sitelerimiz hacklendi" ve “hackerlar sitelerimize saldırmamak için bizden para istedi" şikayetleri üzerine çalışma başlattı. Yapılan takipte daha önce aynı suçlardan gözaltına alınan "the bekir" lakaplı Bekir K., “doom" lakaplı İzzet M., ve “tonton" lakaplı Muhammet Nur G.'nin isimlerine ulaştı. Polisin yaptığı tespitlere göre 3 hackerın, kendilerine gelen bazı işadamlarının “rakiplerimizin sitelerini çökertin" teklifi üzerine harekete geçtiği belirlendi.

Bunun üzerine 3 hacker ile 3 yardımcısı ve 4 işadamı olmak üzere 10 kişi İstanbul, Eskişehir, Bursa, Muğla, Diyarbakır, Mardin, Konya ve Ankara'da düzenlenen eş zamanlı baskınlarla 9 Ağustos günü gözaltına alındı. Emniyette sorguya alınan 10 şüphelinin ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 13 laptop, 16 hard disk,8 flash disk, 5 hafıza kartı, 10 sim kat,1 tablet PC, 8 cep telefonu ele geçirildi.

[color="#FFA500"]400 BİN BİLGİSAYARLIK SANAL ORDU[/color]
3 hackerin bot-net adı verilen sistemle, porno, paylaşım ve müzik sitelerine koydukları virüsleri 400 bin bilgisayara bulaştırdığı bu sayede 400 bin bilgisayarla çeşitli internet sitelerine saldırılar düzenlediği anlaşıldı. Bu bilgisayarlar için “zombi" tabiri kullanılıyor.Yerleştirilen virüslerle yapılan saldırıları bilgisayar kullanıcıları fark etmiyor. Böylece kullanıcı farkında olmadan bir saldırıda bilgisayarını hackerlara kullandırmış oluyor. Şüphelilerin emirlerindeki siber orduyla site sahiplerine "çökertme" ve "Google'de alt sıralara düşürme" tehdidinde bulunuyordu. Şantaj karşılığı sitenin gücüne göre 10 bin ile 250 bin TL arasında değişen ücret alınıyordu. Şimdiye kadar bu yolla 5 milyon TL'lik vurgun yaptığı belirtildi. Ünlü hacker grubu Anonymous, internette filtre tartışmaları sırasında aynı yöntemle Telekomünikasyon İletişim Birimi'ne saldırıda bulunmuştu. [color="#00FF00"]Polis operasyonu sonrası 400 bin bilgisayarı kontrol eden yönetim panelleri kapatıldı. Böylece 400 bin bilgisayar sanal ordu olmaktan kurtarıldı.[/color]

[color="#FF0000"]FBI ARIYORDU[/color]
"The bekir", "doom" ve “tonton"un daha önce dünya çapında büyük üne sahip “Knigh Online" isimli sanal oyun sitesine saldırı nedeniyle FBI'in yardımıyla gözaltına alındığı anlaşıldı. 3 şüphelinin bu saldırı davasından yargılanırken denetimli serbestlik koşuluyla tahliye edildiği öğrenildi.

[color="#0000FF"]“ANONYMOUS"A SALDIRININ LİDERİ[/color]
The Bekir lakaplı Bekir K.'nin ayrıca internette filtre uygulaması nedeniyle TİB'e sanal saldırı düzenleyen “Anonymous" isimli hacker grubuna karşı saldırı düzenleyen “Ay-Yıldız Team" isimli Türk hacker grubunun lideri olduğu öğrenildi. The Bekir lakaplı Bekir K.'ya emniyette bu saldırı da soruldu. Bekir K'nın polise “Biz Türk'üz. Böyle bir saldırı kabul edilemez ve kayıtsız kalınamaz. Bizde kendi saldırımızı düzenledik" dediği belirtildi.

[color="#00FFFF"]4 İŞADAMI DA GÖZALTINDA[/color]
Soruşturma kapsamında 4 işadamı da gözaltına alındı. Bu işadamlarından birinin kişisel bakım ürünü şirketi sahibi olduğu öğrenildi. Diğer 3 iş adamının ise Altın Çilek kapsülü satan kişiler olduğu belirtildi. Bu 4 iş adamının kendi alanındaki rakiplerinin internet sitelerine karşı bu yola başvurduğu ifade edildi. Emniyette sorguya alınan 10 şüpheli Sultanahmet'teki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.[/center] Edited by rupi
Link to comment
Share on other sites

[quote name='Ayyıldız Tim Resmi Facebook Sayfası']
Ayyıldız Tim'i gostererek yalan haber yapan radikal' sitesini GEREKİRSE TARİHE GOMECEGİZ.Ayyıldız Tim'in Türkiye'de lideri rutbelisi bile yokken.Yalanlara iftiralarla hazirladigi,AyyıldızTim'in lideri yakalandıhaberi, yahudi emrinde bulunan Anaonymous a karsi actigimiz savasdan dolayı olabilirmi?bu haberi yapan kisinin Ayyıldız Tim adini kasti olarak buolaya soktuguna eminiz.Ama kaybeden onlar olacak.
[/quote]

Ayyıldız Tim'in Facebook sayfasından yaptığı açıklama bu şekildedir inanıp inanmamak sizlere kalmış ;)

Edited by Rihanna
Link to comment
Share on other sites

[img]http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/162058_124541380944575_5314003_n.jpg[/img]

[b]Herşeyin Türkiye ayağındaki sebebi.... ben anlamadım bu iktidarın kitaplara karşı bi alerjisi var[/b] :whistle:

Edited by neskali
Link to comment
Share on other sites

[quote name='musa0146' date='13 August 2011 - 13:59 ' timestamp='1313236787' post='1062139']
Ayyıldızın tek kurucusu vardır O kişide Cedkan YAFES saçma sapan şeylerle uğraşmayın
[/quote]

tek birşeyi atlamışsın bilgi olsun diye yazıyorum Ayyıldız Timin tek kurucusu yoktur kurucuları Cedkan Barbaros Batuhan asıl kurucu Batuhan'dır (Gerçi bir kaç sene evvel vefat etti şimdi yerine ortanca oğlu bildiğim kadarıyla Rüzgarın Efendisi bakıyor)

Link to comment
Share on other sites

[quote name='Ayyıldız Tim Basın Açıklaması' date='13 August 2011 - 21:26 ' ]
Ayyıldız Tim Basın Açıklaması
Bazı basın-yayın organlarında ve internet sitelerinde Ayyıldız Tim’i çeteci, şantajcı ve yasadışı yollarla para elde eden bir grup olarak gösteren ve sadece bazı kişilerin hakkında henüz yargılandıkları (herkes aksi ispat edilene kadar ve yargı süreci sona eren kadar masumdur ve sadece zanlıdır) suçları sitemize giren her insanı dâhil eden bir üslupla haberler yayınlamaları ve tüm kamuoyuna duyurmaları bizi fazlasıyla üzmüştür.

2002 yılından beri faaliyette olduğumuzu hatırlatır ve 9 yıllık bu süreçte, basına 12 Ağustos Cuma günü yansıyan şekliyle hiçbir yasadışı olayla bağımız olmadığının altını çizmek isteriz. Kuruluş amacımızı ve ilkelerimizi iyi bilen kişiler ve devletimiz, inanıyoruz ki bu asılsız ve çirkin suçlamanın sadece bir iftiradan ibaret olduğunu ortaya çıkaracaktır. Tek gayemiz ülkemize siber anlamda bir savunma grubu oluşturmaya çalışmakken, aslı araştırmadan yapılan suçlamalarla itibarımız ve kişisel haklarımız zarar görmüştür.

Bu güne kadar birçok banka sitesine protesto amaçlı tekzip yayınlamış olmakla birlikte asla elimizin altında olan milyonlarca liraya el sürmeyi düşünmedik. Yeri geldi maddi destekçilerimizin çocuklarının rızkından eksilttikleri paralarla sitemiz mücadelesine devam etti ama asla harama göz dikmek ya da el uzatmak gibi bir düşüncemiz olmadı.Bu ülke için kardeşini şehit vermiş yönetici arkadaşlarımız görev yaparken,ülkesini canından çok seven insanlar olarak asla yasa dışı bir oluşumla birlikteliğimiz olmadı. Gözaltına alınan ve Ayyıldız Tim’in lideri olarak yansıtılan The_Bekir rumuzlu Bekir K. ile yaptığı yasadışı işler sırasında hiçbir bağımız olmamıştır. Kendisi sadece sitemize giren, binlerce insan gibi sıradan bir üyedir ve Ayyıldız Tim’in lideri kesinlikle değildir. Ayyıldız Tim in Türkiye’de hiçbir yetkilisi olmadığını internet sitemizde herzaman resmi yazı ile bildirmekteyiz.

Gazetecilik ilkelerini hiçe sayan ve gerçekleri araştırmayıp söylentilerle yalan haber yapan tüm basın, yayın organları suçlayıcı tavırlarından ötürü kınıyoruz.Onlara hatalarını düzeltmeleri için bir fırsat veriyoruz.

Yıllarca ülkemize karşılıksız hizmet etmeye çalışırken bu yaşananlar karşısında ise elbette sessiz ve eylemsiz kalmayacağız. Haklılığımızı sonuna kadar savunacağız ve yalan haberleri yayınlayan tüm haber sitelerine bu yalanı düzeltmemeleri durumunda bizlerin her zaman haklılığımız uğruna yaptığımız.Ülkemize saldıran birçok siteyi aylarca kapalı tuttuğumuz gibi dünyanın en büyük gönüllü siber saldır gücü olduğumuzu hatırlatma ve kanıtlama hakkını elde etmiş olacağız.Şuan bu konu ile ilgili dünya çapında isim yapmış tüm hacker arkadaşlarımız acil kodu ile çağırmış bulunmaktayız

Son olarak diyoruz ki Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Bilişim Suçları ve Sistemleri Şube Müdürlüğü bizlerin AYYILDIZ TİM olarak suçlanan şahıslar ve çeteyle bağımız olduğunu açıklaması durumunda, Ayyıldız Tim’i kendilerine hediye edeceğiz.Bizler onuru ile yaşayan devletçilik ilkesinden ayrılmayan ülkesine bağlılık yemini etmiş insanlarız.

Tüm kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Ayyıldız Tim
Siber Saldırı başkanlığı Canada
www.ayyildiz.org
[/quote]

Kaynak:Ayyıldız Tim - Facebook

Edited by Rihanna
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...