Jump to content

Kartuşun Yenisi Mi Almalıyım Yoksa Doldumalı Mıyım


 Share

Recommended Posts

Malum yazıcıyı alması kolay kullanması zor. Kartuşum bitti pamuk ellerim cebe gibi görünüyor. Canon 510 Black kartuşum bitti. Doldursam orjinaline göre ne kadar gider? Yazıcıya bi sorun çıkarır mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..
Link to comment
Share on other sites

kartuşun doldurulabilen bir kartuş ise kartuşları bozmadan doldurabilen bir yer biliyorsan doldurttur. eğer doldurulmuyorsa çip olayı varsa ona bi chip al doldurttur. İstanbulda yaşıyorsan kadıköyde jetprint adında bir yer var nautilus e giderken sağda kalıyor 16B otobüsünün kadıköyden çıkuş güzergahunda oraya gir işini halldebilirsin.İstanbul dışında yaşıyorsan bu kartuş işiylr uğraşan bir yer bul sana yardımcı olurlar.Ben HP kullanıyorum dediğim yerde kartuşumu doldurttum orjinaliyle aynı süre dayandı.

Link to comment
Share on other sites

ben de Hp kartuş kullanıyorum printerımdan dolayı, benimkisi aslında doldurulabilen bir kartuş değil, internet üzerinde Hp Cartidge Reset How To gibi yazıları google da aratırsan, karşına kartuşun çipini resetlemek için yöntemler çıkyor önce resetliyorsun, sonra mürekkep doldurup kullanıyorsun, mürekkebi doldurmadan birgün önce şırınga ile 5mm kolanya ile donmuş mürekkebi çözüyorsun tabi, ben 2007 yılından beri kartuşlarımı reset-kolonya-mürekkep yöntemi ile kullanıyorum, maddi durumum kötü olduğu için kartuşa para vermeden bu yöntemi geliştirmem sayesinde rahatım anlayacağın. :dribble:

Link to comment
Share on other sites

Hacklenmiş kartuş al.. orjinali doldurtturduğunda adam akıllı kullanamıyorsun.. Bir kereye mahsus biraz fazla para ver ondan sonra baya kullanabiliyorsun..
[quote]http://www.inkser.com ürünü netten sipariş veriyorsun kargoyla yolluyorlar.[/quote]

Link to comment
Share on other sites

öncelikle merhaba bence hacklenmiş kartuş yada ciplerle ugrasmana gerek yok güzel canon 510 kartuşları 40 tl civarında bişey uğraşmana değmez teknosada electroword gibi teknoloji mağzalarında bulabilrsin. ha ugrasmayım o kadar param yok diosan bi toner dolumcuya gidip doldur ama oda çok saglıklı olmaz. en güzeli orjinalidir bence orjinal kartuşu almaya özen göster

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...