Jump to content

"şems!.. Unutma!.." Sezona 10 Ekim'de Başlıyor!


sabırtası
 Share

Recommended Posts

Yetkin Dikiciler, Teoman Kumbaracıbaşı, Beste Bereket, Jehan Barbur gibi başarılı isimlerin rol aldığı "Şems!.. Unutma!.."; Şems'in kaybolmasının ardından, altı kişinin hesaplaşmalarını ele alıyor.

Yetkin Dikiciler, Teoman Kumbaracıbaşı, Sinan Tuzcu, Sema Keçik, Beste Bereket ile Jehan Barbur rol aldığı "Şems!.. Unutma!.."; tüm zamanların en büyük düşünürlerinden Mevlana ile ruh ikizi Şems'in hikâyesini, onlar yokken yaşananlara odaklanarak anlatıyor. Ailenin kutsallığını, örtbas edilenlerini, unutturulmak istenenleri sorgulayan "Şems!.. Unutma!.."; 13. yüzyıl Konya'sında bir gece, Mevlana'nın evine konuk gelen bir hikâyecinin, o evdeki bütün düzeni nasıl değiştirdiğini sahneye taşıyor.

Özen Yula'nın yazıp yönettiği "Şems!.. Unutma!.."nın koreografisini Cihan Yöntem üstleniyor. Müziklerini Jehan Barbur ile Cenk Erdoğan'ın hazırladığı Oyunda, Mert Önal canlı perküsyon performansı sergiliyor. Utku Demirkaya, Orçun Okurgan, Melis Baykal, Ece Gözmen'in dansçı olarak yer aldığı Oyunda; ışık tasarımı Yakup Çartık, sahne tasarımı, kostümler Başak Özdoğan ve Fatoş Öztürk imzasını taşırken, ebru çalışmaları Bora Özpeker ve Nur Gökalp Özpeker tarafından yapılıyor.

CEF Tiyatro ve AYSA Prodüksiyon ortaklığında sahnelenen "Şems!.. Unutma!.."; 10 Ekim 2011, Pazartesi akşamı saat 20:30'da Kozyatağı Kozzy Kültür Merkezi Gazanfer Özcan Sahnesi'nde tiyatro severlerle buluşacak. Prömiyeri Nisan 2011'de gerçekleşen Oyuna ait biletler, Biletix'ten ve salonun gişesinden temin edilebilir.

[quote]Kaynak:http://www.haberler.com/sems-unutma-sezona-10-ekim-de-basliyor-3043912-haberi/[/quote]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...