Jump to content

Blackberry Kullanıcıları Şokta


mucit41
 Share

Recommended Posts

[b]Konu Başlığı :[/b] [b] [color="#FF0000"] Blackberry'deki Bu Virüs, Kullanıcılarına 'Yok Artık' Dedirtti [/color] [/b]

[b][u]Kaynak Linki :[/b][/u]

[code] http://www.haberprogram.com/h/2011/10/11/181614-blackberrydeki-bu-virus-kullanicilarina-yok-artik-dedirtti.php[/code]

[b]Konu Tarihi:[/b] [b]11 Ekim 2011[/b]

[quote] [b] İş dünyasının en çok kullandığı telefon olan Blackberry'deki sorunlar devam ediyor. Anlık mesajlaşma ürünü BBM kullanıcıları bugün böyle bir virüs mesajıyla karşılaştı.


İş dünyasının en çok tercih ettiği telefon olan Blackberry, dünden bu yana çok büyük bir sorunla karşı karşıya.

Blackberry kullanıcıları dün uzun süre e-mail alıp vermekte güçlük çekerken, bazı mailler de gecikmeli olarak ulaştı. Aynı zamanda Blackberry üzerinde çalışan diğer bazı uygulamalarda da ciddi sorunlar ve gecikmeler yaşandı.

Avrupa genelinde birçok mobil operatör, Blackberry'nin üreticisi Research in Motion (RIM) ile irtibata geçerken, abonelerine de konunun tamamen şirketin uluslararası operasyonundan kaynaklandığına dair mesajlar gönderildi.

Ancak tüm çalışmalara rağmen, Blackberry'lerde yaşanan sorun bugün de devam ediyor. Hem maillerin ulaşma sürelerinde sorun yaşanıyor hem de Blackberry Messenger gibi anlık mesajlaşma uygulamalarında ilginç mesajlar geliyor.

RIM hisseleri yaşanan sorunun ardından yüzde 2'nin üzerinde değer kaybetti.

Bugün Türkiye'deki kullanıcılara gelen garip virüs mesajlarından biri şöyle: "Merhaba! Bu Blackberry tarafından gönderilen resmi bir mesajdır. Bugün öğleden sonra diğer galaksilerde milletler arası termo nükleer savaşlar gündeme gelecektir. Eğer bu mesajı adres defterinizdeki diğer kontaklarınıza ulaştırmazsanız emperyal yıldız yıkım ekipleri bulunduğunuz yere saldırı düzenleyecek, eviniz alev alev yanacak, en yakın arkadaşlarınız cehennemi boylayacaktır. Ayrıca siz de şeytanın seks kölesi olarak öleceksiniz."

[/b] [/quote] Edited by mucit41
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...