Jump to content

[Multı]__Office 2010 Professionel Plus (X86)_____


r3cer
 Share

Recommended Posts

[u][size="7"][font="Times New Roman"]OFFİCE PROFESSİONEL PLUS 2010 FULL[/font][/size][/u]

Fikirlerinizi görsel olarak daha güçlü şekilde ifade edin.[img]http://http://officeimg.vo.msecnd.net/tr-tr/files/900/398/ZA101822235.jpg[/img]
Office 2010, fikirlerinizi daha fazla etki oluşturacak şekilde ifade etmenize yardımcı olmak için çok sayıda tasarım seçenekleri sunar. Renk doygunluğu ve artistik efektler gibi yeni ve gelişmiş resim biçimlendirme araçları, görsellerinizi sanat eserlerine dönüştürmenizi sağlar. Çok çeşitli özelleştirilebilir yeni temalar ve SmartArt® grafik düzenleri, fikirlerinizin daha güçlü şekilde ifade edilmesi için daha fazla yol sunar.

Fikirlerinizi görsel olarak daha güçlü şekilde ifade edin
2 Birlikte çalışırken daha fazlasını başarın.
[img]http://http://officeimg.vo.msecnd.net/tr-tr/files/176/937/ZA101822260.jpg[/img]
Grup halinde çalışırken beyin fırtınaları yapın, sürümleri eşitlenmiş şekilde tutun ve teslimleri daha hızlı yapın. Word 2010, PowerPoint 2010, Excel Web App ve OneNote 2010 paylaşılan not defterlerindeki birlikte yazma özelliği, farklı bir konumda olsalar da diğer kullanıcılarla aynı anda aynı dosyayı düzenlemenize olanak sağlar.1

Birlikte çalışırken daha fazlasını başarın
3 Daha fazla konumdan ve aygıttan bilindik Office deneyiminin keyfini çıkarın.

Office 2010 ile her şeyi zamanlamanıza uygun şekilde tamamlayabilirsiniz.

Microsoft Office Web Apps. Office 2010 deneyiminizi Web'e genişletin. Word, Excel, PowerPoint ve OneNote dosyalarınızı çevrimiçi depolayın ve sonra sanal olarak her yerden içeriklere erişin, içerikleri görüntüleyin, düzenleyin ve paylaşın.2
Microsoft Office Mobile. Office uygulamalarının Windows Phone 7 aygıtınız için özel olarak tasarlanmış yeni mobil sürümlerini kullanarak güncel bilgilere ulaşın ve hızlı şekilde yanıt verin.3
Microsoft SharePoint Workspace 2010. İstediğiniz zaman istediğiniz yerden bilgisayarınızdaki dosyalara erişebilmek, dosyaları görüntüleyebilmek ve düzenleyebilmek için SharePoint 2010 listelerini ve kitaplıklarını, önceki adıyla Microsoft Office Groove olarak bilinen SharePoint Çalışma Alanı ile eşitleyin. Yeniden çevrimiçi olduğunuzda, her şey otomatik olarak SharePoint sunucusuna eşitlenecektir.

4 İş ve sosyal ağlarınızla bağlantınızı koruyun.

Outlook 2010, iş arkadaşları, müşteriler ve arkadaşlarınız için bir merkezdir. Bireylerden aldığınız e-posta, toplantı veya eklerin geçmişini hızlı şekilde görüntülemek için Outlook Sosyal İçerik Bağlayıcısı'nı kullanın. İş ve sosyal çevrenizde geride kalmamak için SharePoint My Site, Windows Live veya diğer popüler üçüncü taraf siteler aracılığıyla kişiler hakkında ek bilgi edinin.
5 İletinizi anında alın.

Uzaktaki izleyicilerin PowerPoint yüklemiş olup olmadığına bakmaksızın PowerPoint sununuzu onlara yayınlayın.4 Yeni PowerPoint Slayt Gösterisi Yayınlama özelliği, siz sunuyu masanızdan sunarken, hedef kitlenizin Web tarayıcısında sunuyu görüntülemesine olanak sağlar.

İletinizi anında alın
6 Güçlü veri bilgileri oluşturun.

Excel 2010'daki yeni veri çözümleme ve görselleştirme özellikleriyle önemli eğilimleri izleyin ve vurgulayın. Yeni Mini Grafikler özelliği, çalışma sayfası hücreleri içinde küçük grafikler yoluyla verilerinizin net ve kısa bir görsel temsilini sunar. Çözümleme için daha fazla ve biçimlendirme için daha az zaman harcamanız için Dilimleyiciler, PivotTable verilerinize filtre uygulayıp bu verileri birden çok katmana bölmenizi sağlar.

Güçlü veri bilgileri oluşturun
[img]http://http://officeimg.vo.msecnd.net/tr-tr/files/243/510/ZA101822255.jpg[/img]
7 Büyük hacimlerde e-postayı kolaylıkla yönetin.

Gelen kutunuzu elverişli hale getirerek değerli zamanınızdan tasarruf edin. Outlook 2010, uzun e-posta yazışmalarını, kategorilere ayrılabilen, önceliklendirilebilen ve kullanışlı şekilde dosyalanabilen birkaç görüşme halinde sıkıştırmanıza olanak sağlar. Yeni Hızlı Adımlar özelliği, tek bir tıklatmayla yanıtlama ve silme gibi çok komutlu görevler uygulamanıza olanak sağlar.
8 Etkileyici sunumlar yapın.

Sunularınızda kişiselleştirilmiş videolarla hedef kitlenizi etkileyin. PowerPoint 2010'da videoları doğrudan katıştırın ve düzenleyin. Temel sahneleri kesin, bu sahnelere geçişler ve efektler uygulayın ve yer işaretleri ekleyin. Dosyalarınızdan eklenen videolar artık varsayılan olarak katıştırılır; böylece ayrı medya dosyalarını yönetmek zorunda kalmadan dinamik sunularınızı paylaşabilirsiniz.

Etkileyici sunumlar yapın
9 Tüm fikirlerinizi tek bir yerde depolayın ve izleyin.

OneNote 2010 ile metinleri, resimleri ve ses ve video dosyalarını izleme, düzenleme ve paylaşma için olabilecek en iyi dijital not defterini elde edin. Sayfa sürümü izleme, otomatik vurgulama ve Bağlantılı Notlar gibi yeni özellikler, bilgileriniz üzerinde daha fazla denetim elde etmenizi sağlar; böylece her zaman içeriklerinizin ve başkalarının yaptığı değişikliklerin denetimini elinizde bulundurursunuz.
10 Kendi tarzınızla, daha hızlı ve daha kolay çalışın.

Sizin için kaydetme, paylaşma, yazdırma ve yayımlama gibi tüm dosya yönetimi görevlerinize yönelik merkezi bir alan sağlamak için Microsoft Office Backstage™ görünümü geleneksel Dosya menüsünün yerini almıştır. Office 2010 uygulamalarında ortak olan gelişmiş Şerit, hızlı şekilde komutlara erişmenize ve çalışma stilinize uygun sekmeler oluşturmanıza veya özelleştirmenize olanak sağlar.

Kendi tarzınızla, daha hızlı ve daha kolay çalışın

1 Word 2010, PowerPoint 2010, Excel Web App ve OneNote Web App için birlikte yazma özelliği ve OneNote 2010 paylaşılan not defterlerine, bilgisayar ağınızın dışındaki kullanıcılarla birlikte yazılması için SharePoint Foundation 2010 (iş için) veya ücretsiz bir Windows Live ID (kişisel kullanım için) gerekir.

[img]http://http://mymsn.tk/image/0_S.jpg[/img]
TURBOBİT LİNK;
http://turbobit.net/y523wan4z3og.html
http://turbobit.net/w9tzw2giwbau.html
http://turbobit.net/bp7l2pe8710u.html Edited by r3cer
Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

[warning][color="#0000FF"][b] DİKKAT: Konu başlığını forum kurallarına göre [img]http://i.imgur.com/pX2CV.png[/img] butonunu kullanarak yeniden düzenleyiniz. Aksi halde çöpe taşınacaktır.

[topic=872]Forum Kuralları[/topic] - [ Madde 10-16 ]

Konu düzenlenene kadar yazılan tüm iletiler silinecektir ! [/b][/color][/warning]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...