Jump to content

Adobe Swf Investigator 0.6.1


ayhankorkmaz
 Share

Recommended Posts

[img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1331226196__img3file.png[/img]


[img]http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1331226308__27230-adobe_swf_investigator.png[/img]
Adobe SWF Araştırmacı herhangi bir SWF uygulaması hakkında bilgi sahibi sağlayabilir araçlar bir açık kaynak Adobe AIR tabanlı bir takımdır. Çoğunlukla web geliştiricileri hedef oluyor, ama aynı zamanda güvenlik araştırmacı ve diğer uzman Windows kullanıcıları için faydalı olabilir.

Programı kullanmak için, Dosya menüsünü açın ve ya yerel bir SWF dosyasını açmak veya bir online uygulama için bağlantı sağlamak için bu seçeneği seçin. Sonra sadece seçtiğiniz dosya hakkında daha fazla bilgi edinmek için çeşitli sekmelere göz atın. Bir Disassembler orijinal ActionScript 2 veya 3 kodunu gösterir; Hex Editor ham dosya ayrıntılarını gösterir; Dizeler sekmesinde böylece ActionScript 3.0 projeleri içinde gömülü dizelerini listeler ve; Gezgin bir ActionScript 3.0 uygulamasında, paketleri ve sınıfları göz yardımcı olur .

SWF Araştırmacı rağmen, pasif bir dosya hakkında rapor ibaret değildir. Hex Editor dosyanızı düzenlemenizi sağlar. Görüntüleyici yüklemek ve görüntülemek için uygulaması farklı HTML konfigürasyonlarda ve özel FlashVars ve allowScriptAccess ayarları ile kullanılabilir. Bu bir hata ayıklama aracı gibi bir şey çalışır Ve Müfettiş, özellikle ActionScript 3.0 kodu ile, hala daha da ileri gidiyor: Eğer, veri değerleri almak ihtiyaçlarınıza göre onları değiştirmek ve gerekli fonksiyonları çağırabilirsiniz.

Ikili editörü, temel ActionScript 3.0 derleyicisi, hatta ortak XSS açıkları, bir mini web sunucusu için test etmek için bir fuzzer: Ve Utilities menüsünden daha gelişmiş işlevsellik sağlar.

Bunların hiçbiri çok akıllıca sunulan, ancak daha sonra ilk sürümüdür edilir. Hatta bir Flash uygulaması ne yaptığı hakkında daha fazla bilgi edinmek için gerekli olsanız SWF araştıran güç olsa da, ve sonra SWF Araştırmacı son derece yararlı olacak hiçbir sıkıntısı

http://download.macromedia.com/pub/labs/swfinvestigator/swfinvestigator_p1_win_030612.zip Edited by ayhankorkmaz
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...