Jump to content

Tecpro’dan ‘Etkivizyon’


exit

Recommended Posts

Tecpro’dan ‘Etkivizyon’

2921606.jpg

Tecpro’dan ‘Etkivizyon’ Görüntüleme sistemlerindeki uzmanlığıyla bilinen Tecpro Bilgi Teknolojileri, 2007 yılı reklam ve tanıtım alanında çığır açacak yeni projesini satışa sundu. Etkivizyon., uygulamanın yapıldığı alanda, insanların görüntü ve animasyonlar ile doğrudan etkileşim kurmasını sağlıyor.

Günümüzde tanıtımın önemi olgusundan yola çıkarsak, sektör yada kullanım alanı sınırlaması olmayan oldukça şaşırtıcı bir proje Etkivizyon. Uygulamanın yapıldığı alanda, insanların görüntü ve animasyonlar ile doğrudan etkileşim kurmasını sağlıyor. Etkileşimi daha etkin kılmak adına ses efektleri de eklemek mümkün. Dikey ve düşey düzlemlerde daha doğru bir deyişle, zeminde ve duvarda uygulama yapılabiliyor. Görüntü işleme yazılımının, görüntüleme alanındaki kişileri algılayıp onların hareket ve davranışlarına göre görüntüyü değiştirmeleri/etkileşmeleri prensibiyle çalışan, Etkivizyon için bilinenlerden farklı son derece dikkat çekici bir tanıtım mecrası dememiz yanlış olmaz.

Pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinde kullanılan reklam görsellerinin Etkivizyon sisteminde etkileşimli olarak kullanılması mümkün olabiliyor. Ayrıca firmaların talepleri doğrultusunda eğlenceli Etkifilmler hazırlanabiliyor. Bu da sistemin eğitim, bilgilendirme, eğlence ortamlarında kullanılmasını sağlıyor. Fuar, Kongre, Tanıtım, Lansman, Mağaza girişleri, vitrinleri gibi mekan ve etkinliklerde, katılımcı ve müşterilerin fazlasıyla dikkatini çekerek ticarete olumlu katkıları olacak bir proje diyebiliriz.

Tecpro Genel Müdürü İbrahim İlhan, ürün yelpazeleri içinde Etkivizyo’nun tüm donanım ihtiyaçlarına birinci elden sahip olmalarının avantajını kullanacaklarını, proje mantığıyla çalışmaya uygun farklı sektörlerden iş ortaklarıyla Etkivizyonu yaygın şekilde satışa sunacaklarını belirtti. Ayrıca Etkivizyon’un iş ortakları üzerinden kiralama hizmeti sunacaklarını iletti.

hurriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...