Jump to content

Dell Inspiron N5110 XP Driver Sorunu


KintaRo
 Share

Recommended Posts

[quote name='KintaRo' date='22 July 2012 - 00:56 ' timestamp='1342907785' post='1223443']
Açılış süresi, windows açıldıktan sonra masaüstünün gelme süresi ve genel performans benim hoşuma gitmedi. Dikkat ederseniz kendi sitesinde bile sadece Win7/x64 driverları var. Yani laptop 64 bit'e göre yapılmış. Hatta şöyle bir olay oldu. Aynısından arkadaşıma da aldık. 32 Bit windows 7 kurduk. Arkadaş aldıktan sonra görev şubuğu menüsünde titreme olduğunu söyledi. Arasıra oluyor ve mouse'u titreme olan yerin üzerine getirdiğinde düzeliyormuş. Bir kaç kez test ettim, yeniden x32/Win7 kurduk şikayeti devam ediyordu. En sonunda dell servisini aradık. Win7/x64 kurduğumuzda düzeleceğini söylediler, kurduk ve düzeldi. Benim tavsiyem 64 Bit Windows 7 kurmanızdır. 1 ay önce kurdum gayet memnunum.
[/quote]

Dostum gerçekten sorunsuz tüm XP  driverları yüklediysen; Zahmet olmazsa tabi tüm driverları başına yükleme sıra numarası ekleyerek bana yollama imkanın varmı acaba? 

Edited by okinava14
Link to comment
Share on other sites

  • 4 ay sonra...
  • 5 hafta sonra ...

Bu modeli bende xp ye çevirdim ama ne yaptı etti isem ses kartını tanıtamadım, aslında tanıyor ama kurulum biterken bir hata alıyor ve kod 10 sorunu veriyor aygıt başlatılamıyor diye.... ses kartını win7 de test ettim sorun yok xp de bir türlü tanıtamıyorum ve netten bulduklarımda aynı sorunu yaşattı halen duruyor bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşıma şimdiden teşekkür ediyorum.

Link to comment
Share on other sites

Arkadaşlar önceki mesajlarımda da dediğim gibi; Evet Windows XP için tüm Driverları buldum ve yükledim. Ama performans hiç tatmin edici değildi ve kısa bir süre sonra tekrar Windows 7/64 Bit'e geri döndüm. Daha sonra üstünde takılı olan Sata3 Hard Disk'i söktüm yerine 120 GB OCZ Vertex 3 SSD Hard Disk taktım. Performans muhteşem oldu. Boşa çıkan hard diski ise 

 

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-cdrom-harddisk-olarak-kullanma-kutusu-107417345/detay/

 

bu tür bir aparat alarak DVD-RW'yi söktüm ve onun yerine taktım. Yine boşa çıkan DVD-RW içinde harici DVD kutusuna taktim, harici olarak USB'den kullanıyorum. Bu makinadan performans almak istiyorsanız Windows 7/8 64 Bit kurmalısınız.

 

Not: XP için olan sürücüler elimde yok, ilk mesajımdaki linkler çalışıyor oradan indirebilirsiniz. 

Link to comment
Share on other sites

  • 5 ay sonra...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...