Jump to content

Digitürk Taahhüt Bozma Yardım


mmcdejavu1
 Share

Recommended Posts

arkadaşlar ben digitürke 2 ay önce abone oldum müşteri hizmetlerini aradım ve 1 keyif kampanyasını sordum bana 12 ay taahhüt dediler bende tamam dedim gelip kurdular sözleşmede 24 yazıyomuş bende imzalamışım ama müşteri hizmetlerine en az 5 kere sormuştum oda 12 ay demişti sözleşme iptali istesem ceza almadan kurtuluşum varmı yada 12 aya çevirme şansım iptal olursa daha ii ama şerefsizler bu kayıtlardan bişi çıkmazmı lütfen yardımınızı esirgemeyin
Link to comment
Share on other sites

Müşteri hizmetleriyle görüşmen kayıtlıysa ( ki muhtemelen kayıtlıdır ) şikayette bulun. Yanlış bilgilendirmeyle satış yapmak, ayıp-kusur kapsamına giriyor sanırım. Müşteri hizmetlerini arayıp bu konuda beni yanlış bilgilendirdiniz. Satış yapmak için 24 ay olan taahhüdü 12 ay olarak gösterdiniz de. Yok mok derlerse git hakem heyetine başvur. Kaymakamlıklarda bulunur. Tüketici dernekleride var yardımcı olabilecek. Örnek dilekçeleri bulabilirsiniz o derneklerde.

Link to comment
Share on other sites

Neden sözleşmeyi imza atmadan önce okumuyorsun ? Eğer sözmeşmeden cayarsan belli bir üçret ödemen gerek aynen tahattütlü internet sözleşmesine benzer gibi..Yoksa müşteri temsilcisiyle konustugun ses kaydını alıp tüketici mahkemesine götürürsen onlar (eğer ortada bir maduriyet varsa tabi) yardımcı olurlar..!!

Link to comment
Share on other sites

ben af edersiniz bi eşşeklik ettim ama dediniz gibi bi kaymakamlığa ve tüketici derneğine gidip danışacağım ben sözleşmede imzam var sorun teşkil edermi ama telefon kaydım var orda sırf böyle bişey çıkmasın diye 4 5 kere sormuştum sizce bişe çıkarmı?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...