Jump to content

After Focus En İyi Fotoğraf Düzenleyicisi(Android)


gaming54
 Share

Recommended Posts

[img]http://2.bp.blogspot.com/-bhWt1RMeT50/UCVxEE4IqMI/AAAAAAAAAlA/e9QuWQXdGnw/s1600/after-focus-630.jpg[/img]

Android cihazınızla ya da başka bir telefon ile çektiğiniz fotoğraflara profesyonel fotoğraf makinesi ile çekilmiş şeklide efektler vermenizi sağlayan, fotoğraf düşkünleri için çok mükemmel bir program. Kim istemez ki Android cihazı ile çektiği fotoğraflara orijinal profesyonel fotoğraf makinesi (DSLR) ile çekilmiş görüntüsü vermeyi. After Focus uygulamasını kullanmak gerçekten çok basit. AfterFocus Android uygulaması çektiğiniz fotoğraflara profesyonel kamera ile çekilmiş gibi bir efetk verebilirken onun daha fazlasını da birçok efekt ile verebilmektedir.

[img]http://1.bp.blogspot.com/-_XxcRrM5jKg/UCV3bHMjZbI/AAAAAAAAAmY/4YJ0Kjd97ts/s640/AfterFocs.JPG[/img]

Çekmiş olduğunuz fotoğrafın bir bölümüne odaklanan program o bölümün netleşip renklenmesini sağlarken fotoğrafın diğer kısımlarını da bulanıklaştırmaktadır. Bu sayede fotoğraflarınız çok kaliteli görünmektedir. Eğer isterseniz fotoğrafınızda katmanlar oluşturabilir ve fotoğrafınızın tamamının net bir görüntüye sahip olmasını sağlayabilirsiniz. AfterFocus Android uygulaması bununla kalmıyor üstüne bir de size onlarca efektler sağlayarak fotoğraflarınızı daha da güzelleştirmenize olanak sağlıyor. AfterFocus Android uygulaması büyük bir kullanım kolaylığı sağlaması ile bu kategorideki diğer uygulamalara büyük farklar atmasını sağlıyor. Hemen sizler de o karışık programları bırakabilir ve AfterFocus’u kullanabilirsiniz.

[img]http://3.bp.blogspot.com/-bK5GqdIA5l0/UCVxpRsGdZI/AAAAAAAAAlc/1vEzlOmjPh0/s320/unnamed+(4).jpg[/img] [img]http://4.bp.blogspot.com/-Rqrzst6_rvk/UCVxo-8hZsI/AAAAAAAAAlU/Os4qXQ5xKa8/s320/unnamed+(3).jpg[/img] [img]http://4.bp.blogspot.com/-EMEs_71b1RM/UCWD3rz9RBI/AAAAAAAAAnY/ufprS4JKZRU/s320/unnamed+(6).jpg[/img] [img]http://1.bp.blogspot.com/-jfWY-i1widw/UCWD4QP7ERI/AAAAAAAAAng/cCmEJ78VfCA/s320/unnamed+(7).jpg[/img]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.motionone.afterfocus&hl=tr

[b]Kaynak[/b]:http://ilkerkadioglu.blogspot.com
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...