Jump to content

Usb Den Format Atma Ve Format Sorunu


furkangiller
 Share

Recommended Posts

Merhaba Arkadaşlar.
Benim bir netbook um var cd-rom u yok. [url="http://www.tnctr.com/topic/156862-soundmaxp-v3-2011-x86-goersel-sataly-cykty/"]http://www.tnctr.com/topic/156862-soundmaxp-v3-2011-x86-goersel-sataly-cykty/[/url] şurdaki xp yi bilgisayara usb ile nasıl aabilirim. Netteki tüm konuları inceedim hepsini yaptım ama bir türlü olmuyo. Mavi ekran geliyor dosyaları netbook a atarken hep aynı yerlerde hata veriyo. Hep %15 te %36 da %81 de hata veriyor ve esc diyip atlatıyorum. Sonrada hall.dll hatası alıyorum. Hall.dll yi kopyalıyorum ama yine olmuyor. Lütfen %100 denenmiş ve olmuş olan usbden format atma varsa yardım edebilirmisiniz lütfen Şimdiden teşekkürler.
Bir de Ben masaüstü pcye xp iken w7 formatı attım. windows xp varken sorunsuz bir şekilde xp formatı atabiliyordum ama w7 atınca xp atamaz oldum. Şöle Bişey Oluyor:
Cd yi takıyorum, Harhangi bir tuşa basın diyor basıyorum normalde ona bastıktan sonra mavi ekran gelmesi gerekiyor ama saatlerce siyah ekranda kalıyor çözümü nedir acaba yarrdım edebilirmisiniz şimdidedn teşekkür ederim .
Link to comment
Share on other sites

nth6 ile at çözemezsen
ilgili konu burda videolu anlatımda var bizzat denedım çalışıyor
[url="http://www.tnctr.com/topic/173379-tam-bootable-usb-disk-hazyrlayycy/page__st__140"]http://www.tnctr.com/topic/173379-tam-bootable-usb-disk-hazyrlayycy/page__st__140[/url]


not:elindeki xp kalıbıda kusurlu olabılır yenısını çek bence

Edited by casper0007
Link to comment
Share on other sites

arkadaşında söylediği gibi disk kalıbında sorun olabilir indir yeni bir tane söylediğim programlardan birini kullan sorunsuz bootable oluşturursun.arkadaş sana iki program öneririm ikiside çok iyi.flashboot ve wintoflash.sen göster image dosyasını flashın bootable olur.önerim flashboot.

Edited by tekserkan
Link to comment
Share on other sites

dostum o elindeki [font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"]soundmaxp-v3-2011-x86 xp ile ben yaklaşık 10 defa bu program ile [/color][/font]http://www.tamindir.com/wintoflash/indir/[font="helvetica, arial, sans-serif"][color="#282828"] [/color][/font][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] usb ile kurulum yapmışımdır hiç[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] birisindede[/font][/color][color=#282828][font=helvetica, arial, sans-serif] bi sorun yaşamadım bunuda bi dene umarım işe yarar.[/font][/color]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...