Jump to content

123 Image Magic 5.0.0.0


77gün
 Share

Recommended Posts

[center][font=Arial Black][size=3][color=#ff0000][b]123 Image Magic 5.0.0.0 Portable [/b] [/color][/size][/font][/center]

[center][img]http://i.imgur.com/0peyJ.jpg[/img][/center]

[center][img]http://i.imgur.com/5VWU6.png[/img][/center]
[center][quote][font=Arial Black]Platform : Windows XP / Vista / 7
Boyut :[b]10.1 MB[/b]
Tarama : kaspersky internet security 2011 / Temiz[/font][/quote][/center]

[center][quote]123 Image Magic size yeşil ekran veya mavi ekran görüntüleri düzenlemenizi sağlayan inanılmaz bir chroma key uygulamasıdır. 1 ile herhangi bir örnek veya özel arka plan görüntüsü ile herhangi bir görüntünün arka planı değiştirin - tıklayın. 123 Image Magic ile, sadece görüntü düzenleyebilir ve Facebook ve Picasa hesabınıza anında yükleyin. Hayır artık diğer resim düzenleme uygulamaları bağlıdır gerekiyor!





Özellikler

Yeşil / Mavi Arkaplan değiştirme: 123 Image Magic ile kolayca görüntüleri yeşil veya mavi arka plan değiştirebilirsiniz. Mavi / yeşil arka planı kaldırma ve seçim göre herhangi özel bir arka plan eklemek.
Özel Tuval boyutu seçenekleri: şartının olarak nihai çıkış görüntü boyutunu seçebilirsiniz. Sen uygulamasında bulunan çeşitli ebat seçenekleri arasından seçim yapabilir veya özel bir boyut ekleyebilirsiniz.
In-Yapım Görüntü Düzenleme: 123 Image Magic uygulama içinde kolayca görüntüleri düzenlemenizi sağlar. Bunu döndürün veya çevirin, bunu kırpmak, yeniden boyutlandırabilirsiniz. Ayrıca, tuval üzerinde kolayca herhangi bir resmin konumunu değiştirebilirsiniz. Hayır şimdi güzel fotoğraflar oluşturmak için başka bir görüntü düzenleme yazılımı bağlıdır gerekir.
Dergi Kaplamaları: Ünlü alın ve dergi kapaklarındaki görüntüleri koyarak arkadaşlarınızı etkilemek. Şaşırtıcı, dahili bindirmeleri ile kolayca dergi kapakları kapak sayfasında resim ekleyebilirsiniz.
Çoklu Görüntü ayarlama seçenekleri: Kolayca çeşitli görüntü ayar seçenekleri ile 123 Resim Magic görüntüleri ayarlayabilirsiniz. Sen parlaklık, kontrast, renk tonu, görüntünün doygunluğunu ayarlayabilirsiniz. Ayrıca görüntü dosyaları, kırmızı, yeşil ve ipucu dengesini ayarlayabilirsiniz.
FaceBook ve Picasa'da 1-Click paylaşımı: 123 Image Magic kolayca arkadaşlarınızla görüntüleri paylaşmanıza olanak tanır. Sizin FaceBook ve Picasa hesabınıza doğrudan resim yükleyin ve aileniz ve arkadaşlarınızla paylaşın.
Doğrudan Yazdırma: kolayca doğrudan yazıcıya bastırabilirsiniz. Sadece görüntü ve yazıcıyı seçin ve resimlerinizi doğrudan uygulama basılacaktır.
CD / DVD Burn: CD ve DVD'lere kolayca görüntüleri saklayın. 123 Image Magic ile, anında CD / DVD 'ler için görüntülerin yanı sıra diğer dosyaları yazabilirsiniz.
Anında Önizleme seçenekleri: doğrudan tüm görüntüleri önizleme yapabilirsiniz. Eğer herhangi bir değişiklik yapmak her zaman, bu önizleme ekranında anında yansıtılır.
123 Görüntü Magic kullanımı çok kolay, basit bir kullanıcı arayüzüne sahiptir: Arayüz Kolay kullanım. Tek bir ekranda tüm seçenekleri ile, yazılım öğrenmek ve kullanmak için herkes bağımlı olmak zorunda değilsiniz.
Kullanıcı dostu İpuçları ve Yardım: 123 Image Magic kullandığınızda daha fazla bilgi edinin. Kullanıcı dostu ipuçları ve içerdiği yardım dosyası ile, artık görüntü düzenleme yapın kazandı ustası vardır. Dahili, ayrıntılı yardım dosyası uygulamasını kullanırken yerde takılıyorum yok olmasını sağlar. [/quote][/center]

[center][img]http://i.imgur.com/4RLY4.png[/img][/center]

[center][CODE]
http://vip-file.com/downloadlib/1349823358732512832-18302.196cf37870e865d6cc63184e36a6/123_Image_Magic_5.0.0.0_Portable.rar.html
http://letitbit.net/download/18302.196cf37870e865d6cc63184e36a6/123_Image_Magic_5.0.0.0_Portable.rar.html[/CODE][/center]

[center][img]http://i.imgur.com/q3qes.png[/img][/center]
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...