Jump to content

Aıda64 Extreme / Business Edition 2.70.2200 Final


maxpayne3
 Share

Recommended Posts

[color=#b22222][size=5][b]AIDA64 Extreme / Business Edition 2.70.2200 Final TR | Portable[/b][/size][/color]

[center][img]http://i.imgur.com/L3KBW.jpg[/img][/center]

[center][b]AIDA64 Business/Extreme Edition ile sisteminizin ne kadar sağlıklı çalıştığını görebilir, bilgisayarınızdaki donanımların en ince detayları hakkında bilgi sahibi olabilirisiniz. Bilgisayarınızdaki işlemci (CPU), ekran kartı ve harddisklerin sıcaklığını da program üzerinden görebilirsiniz. Sisteminizle ilgili görebildiğiniz tüm bilgileri HTML formatında kaydedebilir ve paylaşabilirsiniz.[/b][/center]

[b]AIDA64 Business Edition[/b]

[CODE]
http://letitbit.net/download/87640.85a85d58e508f89c6939092d1155/AIDA64_Business_Edition_2.70.2200_Final.rar.html
[/CODE]

[CODE]
http://extabit.com/file/28cjxaal0zux5/?upld=1
[/CODE]

[b]AIDA64 Extreme Edition[/b]

[CODE]
http://letitbit.net/download/81865.86b6880f264be17e86530b6327d8/AIDA64_Extreme_Edition_2.70.2200_Final.rar.html
[/CODE]

[CODE]
http://extabit.com/file/29g1pmjzynuwt/?upld=1
[/CODE]
Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...

a64be.jpg

AIDA64 Business Edition, Everest Corporate Edition yazılımının devamı niteliğinde sunulan bir sistem bilgilendirme ve hız aşırtma yazılımıdır. Küçük ve büyük kurumlarda kullanılan bilgisayarlarda mevcut olan ağ yapısı hakkında derinlemesine bilgi veren ve zaman içerisinde ağ üzerinde olan değişiklikleri raporlayabilen yazılım mevcut veritabanı hakkında da bilgi verebilmektedir. Gerekli durumlarda yazılımla bir başka bilgisayara uzaktan bağlantı gerçekleştirme imkanınız da bulunmaktadır. Hatta uzaktan bağlantı gerçekleştirilen bilgisayarın sistem bilgilerinizi de elde edebilmeniz mümkün. Eğer sunucu hizmeti veren bir bilgisayarınız varsa yazılım bu türden bilgilendirmeleri de ayrıntılı biçimde yapabiliyor.Her türlü ağ bilgilendirmesini yapabilen yazılım yerel sistem bilgilendirmesi konusunda da oldukça ayrıntılı çalışıyor. Bilgisayarınızdaki tüm donanımlar ve yazılımlar hakkında istediğiniz tüm bilgilere tek tıklama ile erişebilmeniz mümkün. Tüm bu bilgileri HTML, CSV vb. raporlama biçimlerinde görebilmeniz ve kaydetmeniz de sağlanmış. İşletim sisteminiz, sistem üzerinde çalışmakta olan uygulamalar, güvenlik durumunuz, DirecX yapılandırmanız en ince ayrıntılarına kadar incelenerek size sunuluyor. Sistem kararlılık testi yapabilmeniz de ek bir özellik. Kullanımı oldukça kolay olan yazılım Türkçe dil desteğine de sahip olduğundan her alanını rahatça öğrenip bilgi alabilirsiniz.
Donanımsal olarak işlemci, anakart, ekran kartı, bellek, depolama birimleri, sürücüler, ses kartı monitör, klavye, fare ve diğer aygıtlar hakkında oldukça ayrıntılı ve sisteminizi daha iyi yapılandırıp kullanabilmenizi sağlayacak olan bilgiler verebilmektedir.
Yazılımsal olarak işletim sistemi, sistem üzerinde çalışan uygulamalar, sistem sürücüleri, servis ve hizmetler, ses ve görüntü kodekleri, ağ bağlantıları, sistemde yüklü yazılımlar, başlangıç uygulamaları ve yazılımsal anlamda aklınıza gelebilecek tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
Güvenlik bilgilerine ayrı yer veren yazılım windows güvenlik güncelleştirmeleri hakkında ayrıntılı bilgi vermekte, kullanmakta olduğunuz güvenlik yazılımlarını göstermektedir.
Karşılaştırmalı test yapma imkanı sunan yazılımla özellikle bellek ve işlemciniz için testler yapabilir, diğer bellek ve işlemciler arasındaki yerlerini görebilirsiniz. Yazılımla ayrıca hız aşırtma işlemleri de yapabilirsiniz.


 

Arkadaş anlatım alıntı fakat programın portable derlemesi ve upload bana aittir...

Kolay GeLesin...!!!


..::İNDİR::..

uploaded

letitbit

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...