Jump to content

3D Led Tv Hakkında.


black_sel
 Share

Recommended Posts

arkadaşlar merhaba . geçen ay yeni bir 3D full hd LED TV televizyon aldım VESTEL 42PF8219 model. televizyon bazı hd filmleri ve 3D filmleri açmıyor. filmlerin uzantısı .MKV başka bir MKV uzantılı filmi açıyor ama bazılarını açmıyor. açılmayan filmleri PC de ve başka marka - model televizyonlardada denedim çalışıyor. bu açılmayan filmleri ne şekilde açabilirim televizyonda???

ayrıca filmler 640 GB lık harici diskte . harddiski taktığımda 15-20 dakika gibi uzun bir zaman bekletiyor. filmi açmak içinde 10 dakika bekliyor en sonundada açamıyor. deli ediyor adamı...
Link to comment
Share on other sites

İnternette "mkv açılmama sorunu" diye arattır. Bu programla açılmayan .mkv uzantılı dosyaları açabilirsin. 3D filmleri açmamasını anlayamadım ama film dosyasının uzantısına bak. Belki televizyonun o uzantıyı desteklemiyordur. Ya da filmi kendin convert ediyorsan yada bir başkası yapıyorsa, bazı convert programlarıyla yaptığın filmleri Tv açmıyo. 640 Gb lık diskine gelincede onu çözemedim. Bazı medyalar belirli kapasitedeki diskleri desteklemezler. Mesela kimi usb li cd-dvd playerlar 16 Gb tan fazlasını desteklemez. Senin tv de 500 Gb tan fazlasını desteklemez dicem ama filmleri seçebildiğine göre destekliyodur. İstersen Hdd ki formatlayarak ikiye böl birde öyle dene.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...