Jump to content

Leawo Video Converter Ultimate 7.5.0.0


uN1versum
 Share

Recommended Posts

Leawo Video Converter Ultimate 6.0.0.0

0fcfd4154fce356262d7d083c9ad92a6.jpg

Leawo Video Converter Ultimate 6.0.0.0 | 63.4 Mb

 

Video Converter Ultimate, video ve ses dönüştürme herhangi birini kullanarak amaçları için diğer medya formatlarını DVD rip DVD'ler için tüm medya dosyalarını yakmak yanı sıra indirmek ve hızlandırılmış hızı ile çevrimiçi videoları oynatmanıza olanak sağlar.

 
Video Converter, DVD Creator, DVD Ripper, YouTube Downloader ve Video Accelerator: kolay medya dönüştürücü çözüm sağlamak amacıyla, bu Video Converter Ultimate beş kolay medya dönüştürücüler içerir. Her ikisi de her an her yerde DVD filmleri, videolar ve audios zevk sağlayan, yüz video ve ses formatları destekler. Daha da önemlisi, optimize profilleri aynı zamanda iPod, iPhone, iPad, PSP, PS3, Zune, Apple TV, Cep Telefonu, Android Mobile, Windows Mobile, Xbox, DVD oynatıcılar, vb gibi çeşitli cihazlar için verilmiştir
 
Bu Video Converter Ultimate, ayrıca güçlü bir kırpma gibi süresi gibi video düzenleme özellikleri, video kırpma, video efekti ayarlama, filigran oluşturma ve codec parametre ayar göreceksiniz. Ayrıca serbestçe dillerinde yabancı filmleri izlemek için Kaynak DVD / video dosyalarını harici altyazıları alabilirsiniz. Buna ek olarak, DVD yakma bol DVD menü şablonları, arka plan resimleri ve müzik ile endows.
 
Özellikler:
 
• popüler formatları arasında video ve ses dönüştürme. Video Converter Ultimate Video arasında dönüştürme (AVI, MP4, WMV, FLV, RMVB, MPEG, 3GP, MKV, vb) ve ses (MP3, WMV, WAV, AAC, OGG, M4A, vb) formatlarında aynı anda yapabilirsiniz.
• azalmak, kopyalama ve rip DVD filmleri. Rip DVD (CSS korumalı olsun ya da olmasın) AVI, MP4, WMV, FLV, RMVB, MPEG, 3GP, MKV, vb formatları. O da karşılık profilleri ile HD video yapabilmektedir.
• Çeşitli medya kaynaklarından DVD'leri. Tüm video ve ses dosyalarını DVD medya dosyaları yedekleme ve kolaylığı ile herhangi bir DVD oynatıcı üzerinde herhangi bir dosya keyfini böylece, DVD yakmak için kullanılır.
• herhangi bir video paylaşım sitelerinden videoları indirin. Bu YouTube, MySpace, Dailynotion ve daha fazlası gibi sıcak gidişli siteleri video, arama oynamak ve indirmek için sağlayan bir YouTube Downloader olarak da kullanılabiliyor.
• hızlandırılmış hızı ile video oynatın ve indirin. Üst düzey hızlandırma teknolojisi ile, oyun ve indirme online video süper hızlı hızı ile olacak. Ayrıca online video keyfi kolaylaştırmak için bir video hızlandırıcı olarak kabul edilir.
 
Çeşitli multimedya cihazlara • Hızlı çıktı. Bu Video Converter Ultimate iPod, iPhone, iPad, PSP, PS3, Zune, dahil olmak üzere birçok popüler multimedya cihazları için uygundur bol test profilleri, vb sağlar
• Trim, Tarla, Etkisi ve Filigran uygulayın. Bu çok yönlü video medya dönüştürücü içinde güçlü video düzenleme fonksiyonları vardır: Video kesme süresi, kırpma video boyutu, parlaklık, kontrast, renk doygunluğu ve ses hacmi video efekti ayarlamak yanı sıra filigran ekleyebilirsiniz.
• tek bir dosya içine birden fazla dosya birleştirme. Farklı formatlarda birden fazla dosya için, bir çıkış içine birleştirebilirsiniz. Bu video dönüştürücü nihai zaman kazanmak için çoklu birlikte toplu DVD / video dönüştürmek olacaktır.
• Yerleşik önizleme ve tek tıklamayla ekran görüntüsü. DVD ve daha fazla kullanımlar için JPEG, BMP veya THM görüntü dosyaları olarak kaydetmek için video oynarken ekran oturtun.
 
294e8c41.png
http://uploaded.net/file/yj08whfi
http://extabit.com/file/28ck9pin9pzji
http://ifile.ws/y4735ddplhid/Leawo_Video_Converter_Ultimate_6.0.0.0_by_XenoCoder.rar.html
http://www.secureupload.eu/7zug2rqjlff7/Leawo_Video_Converter_Ultimate_6.0.0.0_by_XenoCoder.rar

 

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • 2 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Moderator
[b]Leawo Video Converter Ultimate 6.0.0.1 Multilanguage[/b]
http://ul.to/bgy4eyre
http://rapidgator.net/file/a690f09d9b4b959aa039670026b02bf7/
 
[b]Leawo Video Converter Pro 6.0.0.1 Multilanguage[/b]
http://ul.to/nwyldxpn
http://rapidgator.net/file/bf7887ef7ab9eb0b3f74366f99e487c6/
Link to comment
Share on other sites

  • 7 ay sonra...

Leawo Video Converter Ultimate 6.1 Full

 

                  [URL=http://www.tnctr.com/uploads/imgs/pre_1387644047__video-converter-ultimate-l.jpg]pre_1387644047__video-converter-ultimate[/URL]
 
 
Leawo Video Converter Ultimate, standart video dönüştürme işleminin yanında çok sayıda kullanışlı araca da sahip bir yazılımdır.
Ses dönüştürme, dvd yazma, videolara watermark ekleme ve videolardan ekran görüntüsü alma programın bazı özellikleridir. 
Fakat programı öne çıkaran en büyük özellik ise videoları 2 boyuttan 3 boyuta çevirmektir. 6 farklı 3 boyut efekti sayesinde standart videoları 
3 boyutlu televizyonunuz ya da monitörünüz ile 3 boyutlu olarak izleyebilirsiniz.
 
Video birleştirme ise programın bir diğer kullanışlı özelliğidir. Bu özellik sayesinde videoları birbirine ekleyebilir ve tek bir video haline dönüştürebilirsiniz.
 
YouTube video indirme işlevine sahip program favori Youtube videolarınızı indirerek farklı formatlara dönüştürmenize ve kalite ayarlarını yapmanıza imkan verir. 
Dönüştüreceğiniz videoların küçük önizlemelerini görüntüleyebileceğiniz Leawo Video Converter Ultimate bu özelliğiyle dönüştürülecek videoların son hali hakkında size bilgi vermektedir.
 
Videolara altyazı ekleme imkanı sunan program ile kaynak videolardan altyazı ve ses parçalarını seçmek de mümkündür
 
Link to comment
Share on other sites

  • 2 years yıl...
  • TornadoEffect changed the title to Leawo Video Converter Ultimate 7.5.0.0
  • 1 yıl yıl...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...