Jump to content

Iphone 5, Galaxy S3'ü Geçti!


mucit41
 Share

Recommended Posts

iPhone 5 satışları tüm cepleri geçti Ve sonunda iPhone 5, Galaxy S3'ü alt etmeyi başardı... İşte Apple'ı sevindirecek o haber!

 

Son zamanlarda Apple'a yenilikçiliğini kaybettiği gibi eleştiriler yapılsa da, iPhone 5 satışlarında rekor kırdığı ortaya çıktı.
 
Strategy Analytics'in araştırmasına göre iPhone 5, hem ABD'de hem de dünyanın diğer bölgelerinde tüm diğer cepleri geçmeyi başardı. Dördüncü çeyrek rakamlarına göre iPhone 5, 27.4 milyon satış rakamına ulaşmayı başardı. Onun en yakın takipçisi iPhone 4S 17.4 milyon birim satılırken, Samsung'un amiral gemisi Galaxy S3 15.4 milyon satış yaptı.
 
Apple'ın iPhone 5 satışlarında sergilediği başarı takdire değer. Ancak önümüzdeki aylarda Galaxy S4'ün çıkmasıyla beraber tablodaki sıralamalar değişebilir.
iphone5-satis.jpg

 

http://www.teknoloji-haberi.com/haber-iPhone-5-Galaxy-S3u-gecti-10037/

 

Link to comment
Share on other sites

Palavra....

Applenin  ceosu geçen gün açıklama yapıyor ve şunları söylüyor.

Biz bir ürünü ucuza sattıkmı kimse almıyor. İpad ve applennin bazı ürünlerinde indirme gittik, ve ürünler satılmamaya başladı. Aynı ürünleri geri eski fiyatına çektik elimizde ürün kalmadı diyor. :) 

 

Bazen düşünüyorum insanlar gerçekten enayimi diye  :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Şimdi genelleme yapmayalım :D  parası olan için zevkte sınır yoktur. İsteyen gider altın kaplama bile alırda, sırf marka hastalığında olanlar için gerçekten anlaşılamaz bir durum. Gerçi dış ülkelerde bizdeki gibi fahiş fiyatlada satılmıyordur belki. Bizde devlete ver, distribütörün keyfi harçlığını ver alıp başını gidiyor fiyat.

 

Ben hadi öyle böyle satıldı diyelim yinede IPhone 5 in o kadar farkla satış yapacağını düşünmüyorum. Atıyorum elinde Iphone 4s olanların hepsi telefonunu 5 yapacak üstüne birde 10 milyon satacak.... Hemde ilk çıktığı zaman bu kadar dalga geçilen bir cihaz.... İmkanı yok...

Link to comment
Share on other sites

ince nokta kaçırılmasın 4. çeyrekte iphone 5 galaxy 3 ü geçmiş  satışlarda.toplamda s3 halen çok farklı önde.s3 çıkalı 1 yıla yaklaşıyor ve yeni telefon alacaklar s4 ün piyasaya çıkmasını bekliyor.bundan dolayı satışlarında azalma var.ama s4 çıktığında haberde dediği gibi sıralama otomatik olarak değişecek.

Edited by yilmaz02
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...