Jump to content

Acer Marka Laptobumun Şarj Sorunu


djlazo31
 Share

Recommended Posts

Acer marka 2 yıldır kullandığım laptobum son zamanlarda şarj almamaya başladı. Bunu oyun oynarken zorlandığında yapıyor. Elektriği direkt olarak kesiyor ve oyunu kapatmadan da şarj almıyor.Adaptörü çıkarıp taktığımda şarj ışığı sürekli yanıp sönüyor.Bataryasız çalıştırdığımda ise direkt kapanıyor. Adaptörümde sorun yok yeni değiştirdim. Adaptör soketini de değiştirdim sorun hala devam ediyor.Yardımlarınızı bekliyorum..

Link to comment
Share on other sites

merhaba acer laptoplar genellıkle ısınırlar ve sen oyun oynuyorum demıssın ki  bu durumda laptobun kapanması normal. oyun oynamadan laptobunu dene bakalım kapanacakmı?bırde 2 yıldır laptobu kullanıyormussun hıc ıcını acıp temızledınmı? temızlemedıysen bı temızle ıstersen fanını laptop rahatlayacaktır.yınede kapanıyorsa ekran kartı chıpın olabılır.model marka yazarmısın?

Link to comment
Share on other sites

Beyefendi sorun ısınma sorunu değil size şöyle anlatayım. Laptobumda pil takılı ayrıca adaptör de bağlı. Açıyorum oyunu laptop adaptörü görmemeye başlıyor. ŞArj ışıkları yanıp sönüyor. Adaptörü çıkarınca pille çalışmaya devam ediyor ancak adaptörü tekrar taktığımda şarj olmuyor ve şarj ışıkları sürekli yanıp sönüyor. Oyunu kapatım laptobu zorlayacak bir işlem yapmadığımda adaptörü 5-10 denemeden sonra görüyor. İlk zamanlar idare edilebileecek haldeydi ancak şuan internete girdiğimde bile adaptörü görmemeye başlıyor.Adaptör ve laptobun adaptör girişi değiştirildi. Sorunun kaynağı hakkında fikri olan var mı ?_

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...