Jump to content

WinAudit 2.28.2 Türkçe


OulCidoY

Recommended Posts

WinAudit 2.18

WinAudit is easy to use, no special knowledge is required to use the programme. It is a self-contained single file that needs no installation or configuration. It can be run from a floppy disk or USB stick. Simply download the programme and double click on it. User interface translations have been kindly contributed by several people, if possible WinAudit will automatically start in your language.

The programme reports on virtually every aspect of computer inventory and configuration. Results are displayed in web-page format, categorised for ease of viewing and text searching. Whether your interest is in software compliance, hardware inventory, technical support, security or just plain curiosity, WinAudit has it all. The programme has advanced features such as service tag detection, hard-drive failure diagnosis, network port to process mapping, network connection speed, system availability statistics as well as Windows® update and firewall settings.

http://www.psdu506.demon.co.uk/WinAudit.exe[/CODE]

Link to comment
Share on other sites

  • 3 ay sonra...
  • 1 ay sonra...

WinAudit v2.23

31843.jpg

Sürüm : 2.23

Boyut : 961 Kb

Kullanım İzni : Ücretsiz (Freeware)

Dil : Türkçe

İşletim Sistemi : Windows (Tümü)

WinAudit programı ile bilgisayarınızdaki bütün yazılım, yazılım lisans bilgileri, güvenlik ayarları, donanım, ağ (network) ayarları, işlemci, hafıza, sabit sürücü gibi bilgilerin bir envanterini çıkarabilirsiniz.

Özellikleri :

* Aldığınız bu sonuçları daha sonra kullanmak üzere Csv/html/pdf/text/xml dosya türlerinde bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.

* Html kopyalama, resim sıkıştırma ve resimler için png formatı tanıyabilme özelliği vardır.

* PDF döküman font seçebilme özelliği vardır.

* Edinilen raporları xml türünde kaydetme özelliği ve bunu html stiline çevirme özelliği vardır.

* Sistem ve kullanıcı hesapları, şifreleri bilgi bulma özelliği vardır.

* Hiçbir kurulum ve ayarlama gerektirmeyen bu küçük boyutlu programı isterseniz bir diskete bile kopyalayarak başka bilgisayarlarda çalıştırıp, gittiğiniz bir yerde lazım olduğunda anında bilgisayarın bütün bilgilerini çıkarabilirsiniz.

Bu kullanım kolaylığı sebebiyle sistem mühendisleri ya da teknik servis elemanları, kasanın içini açmadan da tamir edecekleri bilgisayarın içindeki özellikleri rahatlıkla görebileceklerdir.

* Programın kullanımı tamamen ücretsizdir.

* Not : Program tüm sistem bilgilerini gösterebilmesi dışında bunları Access, SQLServer, MySQL®, Firebird veya diğer program veritabanlarına da gönderebiliyor.

Bu Versiyondaki Yenilikler :

Rusça dil seçeneği eklenmiş

Windows Vista da yüklü programları gösterme özelliğinin daha hızlı çalışması sağlanmış

Açılışta yüklenen dosyaları gösterirken verdiği hatalar giderilmiş

Kore dil seçeneği eklenmiş.

http://www.psdu506.demon.co.uk/WinAudit.exe[/CODE]

[color=#FF0000]Türkçe Dil Eklentisi[/color]

Türkçe çevirisi ve kullanıcı arayüzü tamamlanmış. Programı Türkçe kullanabilmek için ilk açtığınızda Türk bayrağına tıklamanız yeterlidir.
[/b]
Link to comment
Share on other sites

  • 11 ay sonra...

sshot1.gif

WinAudit v2.27

Winaudit bilgisayarınızın donanım ve yazılım konfigürasyonunun bir ayrıntılı denetimini yapmanızı sağlar.Bilgisayarınızdaki yazılımların lisanslarını denetleyebilir,bilgi,peripherals,bellek kullanımı,işlemci,ağ ayarı,donanım,güvenlik,başlangıç programları ve daha fazla sonucu rapor halinde size sunabilir..Ayrıca raporları text,xml,html,pdf formatındada döküman haline getirebilirsiniz. Kaydedilen xml ve html formatları arasında dönüşüm de yapabilirsiniz.Winaudit ayrıca odbc bağlantıları desteklediği gibi usb bağlantısı sayesinde bilgilerinizi kaydetme ve bunlara ulaşma imkanını sunmaktadır.Program sistem içindeki şifre uzantılarınada ulaşabilmektedir.Kurulum ve ayar gerektirmemektedir,ve Türkçe dil desteğide mevcuttur.

Yeni sürümle gelen özellikler:

* Yanlış sürücü bilgisi

* Adapter/graphics bilgisi gösterimi

* Sürücü detaylı anlatımı

* Ortam değişkenliği

* Seçilmiş bölgesel ayarlar

* ODBC hatası düzeltilmiş.

4zodq7.gif

http://rapidshare.com/files/129478605/WinAudit.exe.html[/CODE]

[/center]

Link to comment
Share on other sites

  • 1 yıl yıl...

WinAudit 2.28.2 Türkçe

9qfod1.jpg

Program hakkında bilgiler:

WinAudit bilgisayarınızın donanımsal ve yazılımsal envanterini çıkararak tüm detaylara ulaşmanızı sağlar. Kullanımı kolay, kurulum gerektirmeyen bu ücretsiz program sayesinde bilgisayarınızdaki donanımsal özelliklerden, hata kayıtlarına, çalışan programlardan BIOS ayarlarına kadar herşeyi tek bir ekrandan görüntüleyebilir, kaydedebilir, mail atabilirsiniz.

WinAudit envanter işlemini kategorilere göre ayırarak istediğiniz bilgilere hızlı ulaşmanızı sağlar. Dilerseniz programın ayarlar bölümünden kategorilere göre seçim yaparak rapor detayını filtreleyebilirsiniz. Bilgisayarınızdaki tüm donanımsal özellikler; kurulu programlar, hata kayıtları, güvenlik duvarı ayarları, ağ bağlantı hızı gibi bilgisayarınızla ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her tür bilgi size detaylı ve kolay anlaşılır raporlar şeklinde sunulur. Bu raporları önizleyebilir, kaydedebilir, yazdırabilir, mail atabilirsiniz. Bilgisayarınızın envanter raporlarını html, txt, xml, csv veya pdf olarak kaydetmeniz mümkün.

A-Z ye tam anlamıyla tarama yapıp bilgisayarınız hakkında bilgi veriyor

Gülegüle kullanın.Saygılarımla

Zipli Dosya boyutu: 7.4 mb tır.

İndirme adresi:

Please register to see this content.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...