Jump to content

Türkiye ansiklopedisi dijital ortamda


exit

Recommended Posts

Türkiye ansiklopedisi dijital ortamda

3038960.jpg

Türkiye ansiklopedisi dijital ortamda İnteraktif eğitim yazılımları üreticisi EuroSoft, özellikle çocuklar için BigSoft markasıyla ürettiği Türkiye 2007 Türkiye Ansiklopedisi adını taşıyan bilgisayar yazılım setini tüketicisiyle buluşturuyor. Ülkemizin, tüm bölgelerini anlatan “Türkiye 2007” yazılım seti, etkileşimli özelliği, zengin görsel içeriğiyle binlerce sayfadan oluşan en kapsamlı güncel bilgi kaynağına sahip. Türkiye 2007 Türkiye Ansiklopedisi KDV dahil 50 YTL’den satışa sunuldu.

Bu CD setinde bütün bölgeler çok ayrıntılı bir şekilde, tamamen görsel olarak anlatılıyor. Her bölgenin konumunu; siyasi ve toplumsal tarihini; üç boyutlu fiziksel haritaları; uydu görüntülerini; yörenin coğrafi yapısı ve gündelik yaşamını anlatan çok sayıda video filmi ve fotoğrafı; her bölgenin uzaydan çekilmiş çok ayrıntılı dev haritalarını bu yazılım setinde bir arada bulunuyor. Evde, okulda ve işyerlerinde başvurabileceğiniz Türkçe ansiklopedik bir kaynak olan Türkiye 2007, çocukların bütün bir öğrenim yaşamı boyunca her yıl başvuracakları en güvenilir ve görsel kaynak olma özelliği taşıyor.

Mini kütüphane

Her yaştan kulalnıcının faydalanabileceği yazılım seti, bir kitap değil birçok kitaptan oluşan bir kütüphane gibi hazırlanmış. Bu kapsamlı yazılım seti içinde, ülkemiz ve bölümlerin haritalarından oluşan bir Atlas; ülkemizin sık değişen bilgilerinden oluşan bir Almanak; bütün bölgelerin doğal yaşamı, insanları ve kültürünü yansıtan Fotoğraf Albümü; bütün bölgelerin kültürel birikimlerini bir araya getiren bir Dijital Koleksiyon; bütün bölgelerin uzaydan çekilmiş dev uydu haritalarını bir arada bulunduran bir Araştırma ve her bölge için önemli olan birçok konuda (Ağrı Dağı Efsanesi, Zeugma, vb. gibi) çok sayıda Kitapçık ve Bülten yer alıyor. Bir başka deyimle, Türkiye 2007 yazılım seti mini bir kütüphane içeriğine sahip.

Detaylı bilgi almak ve yeni çıkan ürünleri incelemek için http://www.bigsoft.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

hurriyet

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...