Jump to content

Anlam Veremediğim Mail


Partizan
 Share

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar 2 gündür bu şekilde bir mail alıyorum ne cacık olduğu da belli değil, avukata vereyim o araştırsın diyorum avukatta birşey anlamıyor. Mailin orjinal şekilini atıyorum anlayan varsa yorum yaparsa iyi olur.

 

 

İsmail Uğurlu Sevgili
 

Posta için çok teşekkürler. Bu işlem bana yardımcı olmak için istekli teşekkür ederiz. Benim size güvence biz sadece benim tavsiye ve talimatları takip edecek, bu işlem başarılı olacaktır.


Ben bu vesile ile yanıt aldıktan size ben başarı olmadan yakınları için istemişti ve bunun yerine benim teklifte belirtilen yoktu ya da vicdansız kişi tarafından iddia olarak bir Finans Firma tarafından el olan bu fonun i daha sonra arama kararı anlamak istiyorum benim geç müşteriye yakın akraba ruh olarak duracak bir kişi için.

Görüyorsunuz, akrabalık sonraki ölen ilişkileri ile sınırlı değildir, ne de ebeveyn ilişkinin devresine sır, daha çok ilgili gibi o için için olacak (Faydalanıcı) ya resmen tarafından isteyen kime hayırsever seçimi gereğidir yazmak, ya da resmen Him / Her iş ortağı, ilişkisi, Kinsmen, ya da arkadaşlarınızla veya iyi sempatizanlar, bu nedenle yukarıda belirtilen sayesinde olun, ölünün akraba bir sonraki olduğunu iddia olabilir yararlanıcı için gizli bilginin açığa tarafından. Bu konuda, bizim amaca ulaşmak için bizim için çok büyük bir avantaj olacak ve bu kadar uzun biz onlar iddia kimlik doğrulaması için isteyebilir tüm belgeleri iletmek mümkün olduğu gibi herhangi bir sorun karşısında değil standı.

Ben bu nedenle ölen aynı Son / Soyadı yaşıyorsanız ve bu bizim karşılıklı yarar için, finans kurumu bu fon çekerek bana büyük yarar / yardım olacaktır çünkü işbirliği istemek için sizinle temas ediyorum. Tabii ki, seni ilişkili olduğu ya da (geç) Sayın DEMA EMİL UĞURLU
bilmiyor olabilir biliyorum, ama akraba sadece sonraki size sahibi olarak kabul edilecek, böylece gibi, seni bankaya size sunmak istiyorum fon.

Ben bu işlem ve hiçbir soru olarak yedeklemek için kullanılacak gerekli tüm yasal belgelere erişim, ya da ben onun gerçek Avukat olduğu için şüpheleri, her yerde artırılacaktır çünkü hiç korku ait herhangi bir atom eğlendirmek gerekmez , ölümüne kadar. Bu para nerede olduğunu daha önce bu Mortgage kurum koyduk, [bulunan ve Togo Lome Cumhuriyeti burada yer aldığı], sürede, bu yakında iddia ve para çekme benim müşterinin sonraki-of-kin yardımcı olacaktır. Buna karşılık, ipotek kurum kabul etti, ama çok hızlı bir şekilde bunu yapmak için bana sordu, ya da ciddi hesap donmuş ve fon hükmen olan risk.

Bu arada, ben kişisel sorunu bir tür ama ben size bildirmek zorundayım bu işlemde ihtiyacı hem bu da ilgi nedeniyle ve ne kadar ciddi ve doğru olduğunu biliyorsun ve güven için çünkü bu söylemek gerekiyordu değilim . Karım geç, o nedeniyle kalp krizi, 2007 yılında öldü ve şimdi küçük kızım bir böbrek enfeksiyonu vardır ve bir böbrek nakli ihtiyacı var. Bizim doktor Hindistan'a bize sevk ama bunu göze alamaz ve ben bana onu tedavi için yeterli para toplamak etkinleştirmek için bu proje girişmek neden olmasıdır. Ben bütün hayatım boyunca tasarruf nakli kadar ona hayat vermek için çalışıyor geçirdim yüzden lütfen yapılmış, bana bu benim son umut bu işlem tehlikeye tarafından ortadan yapacağız olmadığını şeref sözü vermek istiyorum.

, Aşağıda belirtilen aşağıdaki noktalara bana şeref sözü verebilir lütfen.

(1) Bu işlem sırasında bana hile olmaz.
(2) paranın Kendi payı ben paylaşımı ve daha fazla yatırım için ülkeye gelmek kadar tutmak güvenli olacaktır.
(3) hatta her iki tarafın güvenliği için en iyi arkadaşınız bu işlem çok gizli devam edecektir bu.
(4) biz bir aile olarak birlikte kafa koymak ve bu işlem başarıyla consummated alacak böylece Finansal kurum bilgi almak zaman her zaman benimle temas eder bu.

Bu işlem sadece hesabınıza aktarılacak para için yaklaşık 11 gün veya daha az sürer. Başvurunuz kabul gibi ama en kısa sürede o zaman 4 gün sürer ve para hesabınızda olacak.

Ben de iki kızı, benim müşteri ve eşi resim ile, benim resim eklenmiş, onun iş ortakları, müvekkilim, benim avukat lisans / belgesinin bir kopyasını ve inceleme için bu posta benim fotoğraf ile benim müşteri ve kuruluş için aramızda güven.  
Ben de aramızdaki güven kurulması içinpasaportumu bilgilerin bir kopyasını eklenmiş.

En kısa zamanda ben bu özel posta için olumlu yanıt almak gibi hızlı hazırlamak ve mali yönetim kurulu acil eylem için Finans Kurumu bir başvuru mektubu sunacaktır. Gizli nedenlerle bu benim özel e-posta adresi üzerinden bana geri alın.

Ben aramızda güven bir kuruluş olarak karşılığında sizin bekliyor edilecektir.

Allah size ve ailenize korusun.

Saygılarımızla,
Avukat Michael Gyan (ESQ.)
 
Resimleri altta spoilerde verdim bakın arkadaşlar.
 
[spoiler]
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

[/spoiler]

Edited by 304smailU287urlu
Link to comment
Share on other sites

google translate ile çevrilmiş dolandırıcılık amacıyla gönderilmiş fake bir maile benziyor.

 

Şöyle birşey var büyüklerimin söylediğine göre Pınar Uğurlu diye bir akrabamız varmış amerikada yaşayan amerikan vatandaşı olup isimini değiştirmiş Dema Emil Uğurlu olmuş.

 

Neyse ya savcılık 2 arka sokağımda gidip şikayetimi yapayım yarın.

Link to comment
Share on other sites

 

Şöyle birşey var büyüklerimin söylediğine göre Pınar Uğurlu diye bir akrabamız varmış amerikada yaşayan amerikan vatandaşı olup isimini değiştirmiş Dema Emil Uğurlu olmuş.

 

Neyse ya savcılık 2 arka sokağımda gidip şikayetimi yapayım yarın.

 

Bunun savcılığa verilecek bir yanı yok. Tehdit eden yok, zorla bişey yapmanı isteyen yok. Göz ardı et gitsin. 

Link to comment
Share on other sites

fake mesaj arkadaşım banada buna benzer geliyordu

gelen yeri önemsiz yaptım

ayrıca gelen yerin ip adresi  vardır bakın yukarida sağ tarafta olması lazım

ayrıntılardada olabilir

bence fazla uğraşma msjda atmayınız ve mesajın geliş yerinin adresini kontrol ediniz

linke bak

http://antifraudintl.org/archive/index.php/t-37940.html
Edited by mesale0077
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...