Jump to content

Vw Golfmü Opel Astramı


yilmaz02
 Share

Recommended Posts

iyi akşamlar arkadaşlar.bu aralar araba almayı düşünüyorum.iki seçenek arasında kaldım.2004 2005 golf 5 (tsi,fsi değil düz motor golf) yada 2007 2008 opel astra hb. ikisinde de aradığım özellik kazasız ve düşük km. şimdi gelelim asıl meseleye.golf alırsam ister istemez km 80.000 90.000 arası astra alırsam çok düşük km. lerde araçlar mevcut.(27000 ila 29000 arası lira verebileciğim para).karar vermem konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.sebepleriyle açıklarsanız çok memnun olurum.yaşı daha küçük astramı yoksa km. si biraz daha fazla olsada golf mü ?

Link to comment
Share on other sites

sağol Allah razı olsun amin amin.aslında sağlamlık ve görsellik olarak golf daha iyi aslında da yaş önemli bi faktör işte.dizel astralar çok iyi değil yeni turbo kasaları hariç eski kasalarda pek tutmadı.

Edited by yilmaz02
Link to comment
Share on other sites

corsa tarzı arabalara bakmıyorum çok küçük araba sevmiyorum evet astra da sesi içeri çok alıyor aslında ama dizeli çok ses çıkarıyor benzinlisi okadar ses çıkarmıyor.yakıt sorun engin bey.hele dizel ford focustan sonra yakıtın az olması önemli çünkü gerçekten az yakıyordu focus. aslında golf alırsamda düz motorunu alıp onuda tüplü kullanacağım.ama karar veremedim işte ikisinide kullanan arkadaşlardan tavsiye alırsam bende ona göre karar vereceğim.

Link to comment
Share on other sites

Hocam tsi motor 5 ila 6lt arasında farklılıkgösteriyor bende Dacia Sandero1.4BlackLine vardı ve sakin kullanımda 80 ile yolbilgisayarım 4.6/100km gösteriyodu 100 geçince 6.5/100km gösteriyor yani nekadar basarsan o kadar cebindengider bide bendeki atmosferik motor yani turbosuz ohaliylen bile rampada araba sollamışlığım vardır ama tercihin tsi den yana olsun birde tsi motorlara sıvı lpg bağlata bilme imkanın var.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Link to comment
Share on other sites

engin hocam türkiyede benzin fiyatları belli başedilecek gibi değil.ha tüpte baya artıyor ama en azından benzin kadar değil.tsi motorlar 140 beygir ben dayanamaz basarım sonrada yolda kalırım :) bide golf 5 kasası hoşuma gidiyor ama astrada halen cazibesini yitirmiş değil.

Link to comment
Share on other sites

Eğer yılda 10.000 kmden az yaparım diyosan şiddetle golf tsı motor amalısın zaten arabayı kullandıkça nrde ne kadar yakacağını bilirsin ozamanda istediğin yolda basıcan emin olabilirsin şimdi tkrar araba alcak olsam kesinlikle benzinlialırım nedeni keyifli seri arabadır kullan anlarsın demek istediğimi

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...