Jump to content

Url Kısaltıp Paybal'dan Parayı Nasıl Kazanıyorlar?


66yozgatli66
 Share

Recommended Posts

Url kısaltıp paybaldan para kazananlar var bilirsiniz. Bende öyle yapmayı planlıyorum ama nasıl yapacağım? Hangi url kısaltma platformunu kullanmalıyım? Ve paybal hesabımı asıl ekleyeceğim bileniniz varsa söylesin. Konuyu nereye açacağımı bilemedim buraya açtım bi yardım edin gözünüzü sevem.

Link to comment
Share on other sites

Bu işi yapman için hiti iyi olan bir siteye ihtiyacın var. Sonra bc vc,tr5.in gibi sitelerden birini kullanarak linkleri kısaltabilirsin.. Sitene entegre edeceğin kod ile linkleri otomatik olarak çevirtebiliyorsun.

Edited by prototype
Link to comment
Share on other sites

Öncelikle ödeme alabileceğin bir online payment hesabı açman lazım. Paypal bunun en yaygını. Ama Paypal'den açıyorsan url kısalttırdığın sitenin paypal'e ödeyebilme yetisi olması gerekiyor ki çoğu paypal'i destekliyor. Paypalden hesap açmak için anasayfada sağ tarafta "hesap açın"a, sonra da açılan sayfada "bireysel hesap"a basıp bilgileri dolduruyorsun. Ödeme alabilmen için profilindeki bir çok şeyi doldurman lazım. Paypal seni yönlendiriyor zaten...

 

Sonra google'a >url short and "earn money"< gibi bir şey yazıp gözüne kestirdiğin yani tıklamaya(özellikle Türkiye'dekilere) en çok para vereni seçip üye oluyorsun. Seçimini yaparken bir de en az kaç para birikince ödeme yapıyor veya kaç günde bir ödeme yapıyor ona da bakarsın. Sonra bu sitede bir bağlantıyı kısaltıyorsun bu bağlantı senin hesabınla ilişkilendiriliyor ve sana bu siteye ait kısa bir URL veriliyor. Sonra bunu sağda solda paylaşıyorsun. Hit aldıkça para kazanıyorsun. Bu kadar basit.

 

Bir not, bu siteler çok gelişmiş filtrelere sahip olduğu hileyle yani proxy veya botlarla para kazanmak neredeyse imkansız. Ama ben bir yolunu buldum. Yakında forumda da paylaşacağım. Takip edersen şansın varsa belki sen de yararlanabilirsin. Şu sıralar dakikada 0,6 Kr kazanıyorum...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...