Jump to content

Hafıza Kartı Biçimlendirme Sorunu


ihsan43
 Share

Recommended Posts

selam arkadaşlar

bende gigastone 8 gb hafıza kartı var, virüs bulaşmıştı, pcye taktım müzikleirmi resimlerimi aldım pc ye, biçimlendiriyim dedim korumalı diye hata verdi, bu sefer telefona takıp biçimlendirdim, telefonu pc ye bağladım eski klasörlerin adları duruyor  hepsi 0 bayt açmaya çalışınca birlikte aç penceresi geliyor.silinmiyorda , yardımcı olursanız sevinirim

Link to comment
Share on other sites

bu program hp bilgisayarlar için galiba bende çalışmadı, teşekkürler

Arkadaşım HP bilgisayarlar için değil o program bir çok farklı bilgisayarda değişik markada flash bellek ve hafıza kartı biçimlendirme işleminde kullandım bu programı.

Link to comment
Share on other sites

benim pc ye kurulmadı program hata veriyor malesef :( hafıza kartını diğer bilgisayarımda biçimlendirdim telefona taktım pc ye bağladım aynı dosyalar yine duruyor, başka bir öneriniz varsa onu deniyim.

Link to comment
Share on other sites

Birde bunu dene

 

a) Bilgisayarım’ a çift tıklayın,
b) USB Belleğinizi gösteren Sürücüye sağ tıklayın,
c) Özellikleri seçip "Donanım" sekmesine tıklayın,
d) O pencerede USB Belleğinizi seçerek Özellikleri tıklayın,
e) "İlkeler" sekmesini seçin,
f) "Performans için en iyi duruma getir" kısmını seçip TAMAM deyin.

Bu işlemlerden sonra USB belleğinize sağ tıklayıp "Biçimlendir" seçtiğiniz zaman NTFSseçeneği de eklenmiş olur.
Son adım olarak(şayet varsa USB belleğinizdeki gerekli dosyaları yedekledikten sonra)Bilgisayarıma girin ,USB Belleğinize sağ tıklayın ve Biçimlendir seçeneğini seçin.Karşınıza çıkan seçeneklerden Dosya Sistemi aşağı inen menüsünden NTFSdosya sistemini seçerek Başlat butonuna tıklayın.İşlem bittiğinde USB Belleğiniz NTFSile formatlanmış olacaktır.

Link to comment
Share on other sites

regedit kayıtlarına baktım yaptım kartı biçimlendirdim fakat şöyle bi sorun var, kartı telefona takıyorum pc ye bağlıyorum kabloyla o dosyalar yine var sil diyorum dosya silme hatası diye uyarı geliyo

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Similar Content

    • By ersan7474
      Merhaba, windows 10 kurdum bilgisayarıma. Ufak bir sorunum var. Bir klasör yada uygulama açtığımda pencerenin konumu her açlışta değişiyor. Bir açıyorum sola yaslanmış, tekrar açıyorum ortada altta, tekrar açıyorum sağa üst köşeye çıkmış gibi.. Pencereleri en son açtığım konuma nasıl sabitleyebilirim?
       



    • By agoram
      Selamlar arkadaşlar şimdi ben Win setup From Usb yada Rufus İle kurulum yapmak istiyorum ama rufus hiç kurmuyor Win setup From Usb de kurulum yaparken flash diski 2 bölüm halinde gösteriyor kurulum ekranında geldiği vakitte disk bulunamdı diyor altaki resimde 

    • By pesimistmf
      Catia Tasarım Programında Dalgalanma
      Merhaba Dostlar, 
      Ekranda görüldüğü üzere Catia V5 tasarım programında toolbar taşırken özellikle dalgalanma oluyor, nedeni neden kaynaklanıyor sizce? 
      Ekran kartı sürücüsü güncel Dell İnspiron 7700 HQ versiyon Laptop var, yeni bilgisayar olmasına rağmen böyle yapıyor belli başlı yapmam gereken farklı bir ayar var mı? 
      Teşekkür ederim.

    • By ihsan43
      selam arkadaşlar
      notebook'umu alalı 3 yıl olmuştu bakım yapmak için açtım komple temizledim. ekran kartı ve işlemci üzerindeki macunu temizledim ve termal pad i yeniledim. pc yi topladıktan sonra açtığımda kasmalar oluştu. gta 5 oynarken kasmazken oyunu açtıktan 30 saniye sonra pc komple kapanıyor.  işlemci üzerindeki soğutucuyu kontrol ettim hala sorun devam ediyor. yardımcı olurmusunuz ?
    • By galasonic
      Merhabalar, Android platformu için basit ve zorlu bir hafıza oyunu geliştirdik. Oyunda sayıları aklınızda tutmanız ve doğru sırayla tahmin etmeniz gerekiyor. Oynanışı son derece basit ancak bölümleri geçmek için biraz zorlanıyorsunuz. Oyunda minimal tarz grafikler kullanılmıştır. Oyunun adını Four Number olarak belirledik ve tüm tasarımlar tamamıyla bize ait. Sesler free olarak kullanılmıştır.
      Oyun Özellikleri;
      Basit oynanış Sonsuz oyun modu Online skor sistemi Ücretsiz Oyun linki; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.doughgameart.fournumber
      Yerli yapım olarak geliştirdiğimiz oyunumuza desteklerinizi esirgemezseniz seviniriz. Şimdiden teşekkürler


  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...