Jump to content

Üniversite Hakkında ?


x64
 Share

Recommended Posts

Merhaba arkadaşlar bu sene 3.sınıf öğrencisiyim 3.sınıfın başından beri 2 yılllık bir bölüme geçerim okurum diyordum ta ki bu teknoloji fakültelerinden haberim olana kadar istediğim bölüm imalat mühendisliği ve normalde bu mühendisliğin puanı 400 civarı ama mtok'da yani teknoloji fakültesinde 230-270 arası değişiyor böyle bir fırsat varkende 2 yıllığa gitmekte istemiyorum meslek lisesindede imalat ile alakalı bölüm okuyorum yani istediğim yer imalat mühendisliği. meslek lisesinde olduğum için matematik,fizik,kimya, vs dersleri görmüyoruz aklımda şöyle bir çalışma planı var okullar kapanınca bu sene yazın dershaneye başlasam ygs ve lys sınavına kadar açıklarımı kapatabilirmiyim acaba ? yada daha erken 2.dönem başlasam yapabilirmiyim aramızda bana akıl verebilecek olan var mı ?  :rolleyes2:  :rolleyes2: :rolleyes2:  

Link to comment
Share on other sites

 

sen istedikten sonra kim tutar seni kardeşim, ben olsam hiç. çalışamam  :D bünyemde yok yani  :) sen harbiden çalışacaksan neden olmasın

İstiyorum ama işte bu aralar akıl veren çok oluyor mesela sınıfta kimse düşünmüyor üniversite sınavını herkez bugünü atlatıyım yeter diyor :) sadece bir arkadaşım var oda sayısal yapamazsın temelin yok vs şeyler söylüyor oda sözelden bölümler bak oradan yaparsın diyor ama sözeldende hem maddi hemde manevi şekilde bir şey alabileceğim bölüm yok öğretmenlik var güzel ama atanamayan öğretmenler çok fazla beni tedirgin ediyor. Etrafımda yardımcı olucak kimse yok mesela kendi kendime düşünüyorum bakın şimdi yine bir fikir geldi aklıma :) yaza kadar YGS konularına çalışıp kapatabildiğim kadar açığımı kapatacağım kapatamassam bu süre biraz daha uzar ama yaz içerisinde kapatabilirim ygs konularını ama beni tedirgin eden lys işte lise 2 3 4 'ten çıkıcakmış. eeee ben 2 yıldır matematik görmüyorum diğer dersleri görmüyorum 1 yılda nasıl kapatacağım bu açığımı. kapatabileceğimi inansam keşke bir dakika bile durmam şimdi başlarım. :) 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...