Jump to content

Masal Kahramanlarına Ne oldu?


ICHTUS

Recommended Posts

Kırmızı Başlıklı Kız: Anneannesini yiyen kurtla, bu vahim olaydan 5 yıl sonra sade bir törenle evlendi. Dünyaevine nikahtan giren Kırmızı Başlıklı Kızın bu mutlu evlilikten Bobi, Tobi ve Hüsrev adlarında 3 eniği oldu. Eşinin anneannesini yediği için vicdan azabından geberen Kurt, sonunda tiner ve bali batağına düşerek intihar etti..

Pamuk Prenses: Kendini öperek uyandıran beyaz atlı prensin azılı birbeyaz kadın simsarı olduğunu öğrendiğinde onun için artık çok geçti. Avrupa'da pek çok pavyon ve randevuevinde çalıştıktan sonra "Smooth on the Water" yani "Koy Koy Suyundan da Koy Koy" adlı bir kitap yazarak Orta Çağ Avrupasının fuhuş alemini anlattı.

Peter Pan: Havada uçan, karada kaçan bu kahramanımız uçmak ve kaçmakla bir yere varamayacağını anlayarak tövbeye geldi. Mistik Doğu'yu merak ederek yollara düşen genç adam, gezisinin Anadolu durağında çok etkilendiği yurdumuza yerleşme kararı aldı. Erciş Pan Turizmin de kurucuları arasında yer alan Peter Pan, birkaç yıl sonra Hac farizasını yerine getirmek için gittiği kutsal topraklarda, taşlanan şeytandan seken irice bir taşın omurilik soğanını ezmesi sonucu hayatını kaybetti. Kabri, Şattülarap'tadır.

Keloğlan: Can Kızla evlendikten 3 yıl sonra şiddetli geçimsizlikten ayrıldılar. "Benzini Şelden, Akılı Kelden" düsturunun yaratıcısı olan Keloğlan, kahramanlık dünyasından ayrıldıktan sonra bozacılık,şıracılık, tellaklık" gibi işlere girip çıktı. Bir dönem Yeniçeri Ocağına kaydını yaptıran kahramanımız, Fındıkkurdu 1 adlı askeri tatbikatta kafasına mancınık taşı çarpmasıyla eğitim zaiyatı oldu.

Çalıntıdır :closedeyes:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...