Jump to content

İşte Playstation 4'ün Yeni Türkiye Fiyatı!


tenekecezve
 Share

Recommended Posts

Dünya çapındaki toplam satışlarının 1 Aralık 2013 itibariyle 2.1 milyon adedi aştığı açıklanan PlayStation 4, 15 Kasım itibariyle Amerika Birleşik Devletleri ve Kanadada, 29 Kasım itibarıyle de Avrupa, Avustralya ve Latin Amerikada piyasaya sürüldü. Dünya üzerinde 32 ülkede satışa sunulan PlayStation 4, son teknoloji grafikleri ve gerçekçiliğiyle tüm oyunlarının heyecanla beklendiği bir ürün olarak dikkat çekiyor.

Genel olarak baktığımız da playstation 4 konsolununun ne kadar yüksek bir talep içerisin de olduğunu görebiliyoruz.Bu talep konsolun kullanabilirliğinin ve yazılım bakımından firmaların ne kadar kolay ps4′ü kabul ettiklerinin bir özeti olacaktır.

Sonynin bir süre önce 1399 TL fiyat etiketiyle ülkemizde satışa sunduğu yeni nesil konsolunun Türkiye fiyatı yükseliyor.

ps4-rhombox-cropped.jpg

2013 yılı sonunda 4.2 milyon satış rakamına ulaşan ve Aralık ayının başlarında Türkiye lansmanı gerçekleştirilen PlayStation 4′ün kısa sürede biten stoklarının ardından Sony, Ocak ayında ikinci partinin geleceğini söylemişti.

İşte yeni fiyat!

Finansal anlamdaki hareketlilikler, maalesef satış ve fiyatları da etkiliyor. PlayStation 4′ün yeni fiyatı 1550 TL olacak. Doların son zamanlarda fırlamasından dolayı fiyatların yükseldiği düşünülüyor.

Media Markt ile Teknosanın PlayStation 4′ü 1550 TLden satacağı belirtilirken, garantili Sony ürünleri satan ve oyun severler tarafından bilinen Hepsi Sony sitesinde PlayStation 4, 1550 TL olarak listelenmeye başladı bile.

Link to comment
Share on other sites

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...