Jump to content

Videosakla.com


HakanS

Recommended Posts

www.videosakla.com

Videosakla.com nedir?

Videosakla.com, online video sitelerinde (Youtube, Google Videos gibi) izlediğiniz videoları bilgisayarınıza kaydetmenizi sağlayan bir web sitesidir.

Nasıl video indirebilirim?

- İndirmek istediğiniz videonun bulunduğu sayfanın adresini, tarayıcınızın adres çubuğundan kopyalayıp Videosakla sayfasının üstündeki Adres alanına yapıştırın.

- "İndir" e tıklayın

- Kısa süre sonra hemen aşağıda "videoyu indir" linki belirecektir. Bu linke sağ tıklayıp "Farklı kaydet" seçerek dosyayı bilgisayarınıza indirin.

- Bazı video sitelerinden (youtube gibi) indireceğiniz dosyaların isimleri gerçek dosya adları olmayacaktır. Bu yüzden, dosyayı "Farklı Kaydet" dedikten sonra dosya adını istediğiniz şekilde değiştirmeniz gerekir. Yine bazı sağlayıcılardan gelen dosyaların uzantıları yanlıştır, bu dosyaların da uzantılarını değiştirmeniz gerekir.

İndirdiğim videoları nasıl izleyebilirim?

İndireceğiniz videolar, hangi siteden indirdiğinize bağlı olarak FLV, AVI, MOV, MPG veya WMV formatlarında olabilir. İndirdiğiniz videoya çift tıkladığınızda eğer açılmıyorsa bir medya gösterici program veya bir codec paketi indirmeniz gerekiyor demektir. VLC Player veya FLV Player kullanabilirsiniz.

Hangi video sitelerinden dosya indirebilirim?

Şu an için Google Video, YouTube, Break.com, Putfile, iFilm, Blennus, blip.tv, Castpost, current.tv, Daily Motion, Mediabum, MySpace Video Code, vsocial,Vidilife, vimeo, Video Code Zone,That Video Site, Metacafe sitelerini destekliyoruz.

Komik buldugum videolar idi.. Tavsiye ederim..

http://video.google.com/videosearch?q=Ali+Tuncay

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...