Jump to content

ciddi bir problem, neden acaba?


bilal23

Recommended Posts

benq marka 17" monitörüm var. ancak önündeki kontrolden ekran boyutları hiç bi şekilde değişmiyor. sağdan soldan ve alttan üstten içeriye doğru bi küçülme oldu nasıl halledebilirim bu konuda yardımcı olabilirmisiniz. ayrıca bu benim ilk yardım isteğim herkese şimdiden tşkler.. ( ek bilgi : windows ortamından kaynaklanan bi sorun değil... pc açılır açılmaz ekran küçük olarak açılıyor... )

Link to comment
Share on other sites

Genelde bu tür sorun monitörde , teknik sorundan kaynaklanır. Servise gitmesi gerekebilir. Monitörde sorun olup olmadığından emin olmak için açılışta f8 tuşu ile( xp başlamadan önce ) acılış ekranını aç orda vga modunu etkinleştir diye bir seçenek göreceksin onu seçerek açılışı yap eğer yine görüntü aynı ise servise ******ürmen gerekir.

Link to comment
Share on other sites

yok arkadaşın sorunu işletim sistemiyle alakalı değil eğerki monitörü lcd ise bazı lsc monitörler bilgisayarın çözünürlüğünü kendisi ayarlıyor kenar boşlukarını horizont. vs.. o yüzden değiştirse bile tekrardan eski hale dönme olayı olabiliyor 1.si başka pcde dene 2. baktın olmuyo en yakın teknik servise sırtlan :(

Link to comment
Share on other sites

arkadaşım garantisi varsa servise yolla.garantisi bitmişse ben yine servise gitmeni önereceğim ama içini açtığın zaman iki adet vida göreceksin bu vidaları hafifçe oynatarak düzeltebilirsin.ama sakın elektrikte kurcalama fişi çek .

Link to comment
Share on other sites

LG f700b monitorumle ilgili benzer bir problem vardı, tam olarak ekranı kaplamıyordu, ayarlardan tam olarak ayarlayamıyordum,LG servise mail attım gelen cevapta servise ******ürün bizim size vereceğimiz ayarlar ile yapamazsınız demişlerdi...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...