Jump to content

Google Glass�Tan Kaldırılan Özellik!


Smartsis
 Share

Recommended Posts

Google Glass’in çıkmasına saatler kala video arama özelliğinin kaldırıldığı açıklandı.

 

Sonunda beklenen oluyor ve merakla beklenen giyilebilir teknoloji Google Glass piyasaya çıkıyor. Türkiye saati ile bu akşam 19.00 da Amerika’da satışa sunulacak akıllı gözlük teknoloji severler tarafında büyük bir heyecanla bekleniyor. Öyle ki uzun bir süredir varlığından haberdar olduğumuz ancak erişemediğimiz bir cihaz olan Google’ın akıllı gözlüğü bizleri daha da meraklandırıyordu.

google-glass-scroll.jpg

Yaklaşık 3000 TL satış fiyatına sahip olacak Google Glass’ler yalnızca Amerika’da ki Google Play Store’dan alınabilecek. Öte yandan bu harika akıllı gözlüğü Türkiye’den de internet üzerinden almanız mümkün tabi kalırsa.

Google’dan yapılan açıklamaya göre Google Glass’in başlangıç olarak yalnızca bir gün satışa sunulacağı aktarılıyor. Bunun nedeni olarak ise ilk piyasaya sürülecek akıllı gözlüklerde yaşanabilecek bir teknik problemin diğer partilerdeki gözlüklerde giderilmesi. Yani ilk piyasaya çıkan Google Glass’ler bir nevi deneme sürümü. Google bu nokta da giyilebilir cihazı üzerinde ne kadar hassas davrandığını bir kez daha gösteriyor.

Google Glass’in satışa sunulmasına saatler kala gelen haberler ise bu harika cihaza sahip olma şansını yakalayacakları daha da sevindirecek. Google Glass’in en yeni Android sürümü ile geldiği ve bununla beraber yeni özelliklere sahip olduğu gelen haberler arasında en dikkat çekicileri olarak karşımıza çıkıyor.Dünyanın beklediği akıllı gözlüğe gelen son KitKat sürümü ile eklenen yeni özellikler arasında fotoğraf çekerken Instagram’da olduğu gibi ızgaralar eklenebileceği, daha kolay bir şekilde kaydırma özelliğine sahip olacağı, daha kolay geri bildirim özelliğine sahip olacağı ve sesli komut özelliğinin iyileştirileceği aktarılıyor.

Eklenen ve iyileştirilen özelliklerin yanında birde kaldırılan video görüşme özelliği görülüyor. Bunun nedeni olarak ise Google Glass ekibinden yapılan açıklamaya göre video görüşme özelliğinde bir sorun yaşandığını ve bu özellik iyileştirilip daha az hata oranına sahip olana kadar çalışmaların süreceği aktarılıyor.

Google Glass Sayesinde Askerler Dağların Arkasını Görecek
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...