Jump to content

İngilizce Öğrenmek Şimdi Çok Kolay


dilokullari
 Share

Recommended Posts

el8tqo.jpg
 
AEC İngilizce Dil Okulları, dil öğrenimindeki fikir karmaşasında, öğrenim esnasında oluşabilen karmaşayı ve ayrıca dengesizliğin yol açtığı etmenleri ortadan kaldırmak üzere bir program sunarak İngilizce dilini öğrenmek isteyenlere programlı çalışmayı göstermek istemektedir.
 
Öncelikli olarak tercih ettiği sektör taleplerine karşı olarak yapılan günlük programların akışı, ihtiyaçları karşılayarak iyi yönde tepki alabilen AEC İngilizce Dil Okulları, kesin adımlarla ilerlediği yolda ilgili firmaların İngilizce öğreniminde referans olabilme düzeyine gelmiştir.
 
Öğretim amaçlı sürdürdüğü sektörde değişik dallarda öncelik tercih haline üst düzeyde devam ettiği eğitimler, bireye özel dersler ve en fazla 5 kişilik odalarda gösterilen öğretimler başlangıç İngilizce'sidir. 
 
AEC  Dil Okulları; eğitim kalitesiyle, öğrenim durumundaki kişilere en iyi şekilde yabancı dil bilgilerini en iyi seviyede sonuca getirmesini sağlamak amacıyla öğrenmeleri gereken her şeyi aktarmaya devam etmektedir.
 
İngilizce eğitim süresince alanında uzman bir eğitim kadrosu tarafından, eğitimde muvaffakiyetin en önemli etkenin öğretim görevlisi olduğunun farkında olan Avitaion English Center İngilizce Dil Okulları, bu konuda fedakar ve içten bir şekilde davranmaktadır. Şahıslara ve kurumlara özel ingilizce programları uygulayarak istenilen zaman içerisinde en iyi şekilde yabancı dil öğrenimi için hazırlanan programlar da öğrencilerin en üst düzeyde eğitimlerini tamamlamasını hedefleyen AEC İngilizce Dil Okulları, etkili ve kalıcı bir şekilde hizmet vermektedir.
 
Avitaion English Center Dil kursları, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi ve 2012 Tüketici Kalite Ödülü gibi ödülleri alarak sunduğu ingilzice eğitimlerin kalite ve sağlamlığını belgelendirmiş ve bunun yanında [url=http://www.aecdilokullari.com/pilot-ingilizcesi.aspx]Pilot İngilizcesi[/url] alanındaki özenini, kurumsallığını, istikrarlılığını ispat etmiştir.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...