Jump to content

Baldur's Gate Enhanced Edition V1.3 Apk Full Mod +


Smartsis
 Share

Recommended Posts

Baldur's Gate Enhanced Edition v1.3 APK FULL MOD + SD DATA [SINIRSIZ PARA]

 

pre_1400030958__wsdg.jpg

 

Baldur's Gate: Enhanced Edition bilgisayar oyunlarının altın çağında çıkış yapmış, çıktığında rol yapma oyunu standartlarını belirleyen klasik bilgisayar oyunu Baldur's Gate'nin ANDROID için yeniden işlenmiş versiyonudur.RPG türünde bir oyun olan Baldur's Gate: Enhanced Edition Dungeons & Dragons altyapısına sahiptir ve orjinal oyunun hikayesini aynen oyun severlere sunmaktadır. Oyunda bir üvey baba tarafından yetiştirilmiş kahramanımızın hikayesi konu alınıyor. Kahramanımız hatırlayabildiği bütün hayatı boyunca taş duvarlarla çevrili Candelkeep'te bulunmuş, dünya onun için sadece bu duvarların içerisinden ibaret olmuştur. Kahramanımızın üvey babası olan Gorion ise kahramanımızı kötülükten koruyabilmek için elinden gelen herşeyi yapmıştır.
 
Fakat bütün bunlar değişmek üzeredir. Gizemli sebeplerden ötürü evimizden ayrılmak zorunda kalmışızdır ve kendimizi yaşadığımız Sword Coast'ı savaşın eşiğine getiren bir çatışmanın içerisinde bulmuşuzdur. Kaynağı belli olmayan bir demir yokluğu Baldur's Gate şehrini Amn ile savaşa itmiştir ve bu esnada hayal edebileceğimizden çok daha şeytani bir şey harekete geçmiştir... 
 
İlk olarak 1998 yılında çıkış yapan Baldur's Gate, RPG sevenler için bir başyapıt olmuş ve derin ve eşsiz hikayesi ile milyonlarca oyun severin gönlünde taht kurmuştur. Baldur's Gate: Enhanced Edition bize bu heyecanı geliştirilmiş ve çok daha iyi görünen grafikler ve arayüz ile yeniden yaşama imkanı sunuyor.
 
Baldur's Gate: Enhanced Edition orjinal oyunun 60 saatlik epik hikayesinin yanında oyun için yayınlanmış şu genişleme paketlerini de içeriyor:
Tales of the Sword Coast: 
Masallara konu olmuş Durlag's Tower'ı ve orjinal ek paketteki birçok farklı mekanı keşfedin
The Black Pits: 
Bu ek pakette kaçırılmış olarak hikayeye giriyoruz ve Baeloth'un olağanüstü arenasında savaşmaya zorlanıyoruz. Onlarca farklı canavarın yanında bizim gibi aynı kadere mahkum olmuş diğer maceracılar da karşımıza çıkıyor ve özgürlüğümüzü kazanmak için her yolu deniyoruz.
Brothers Lost: 
Bu ek pakette güneş ruhu keşişi Rasaad yn Bashir'e yardım elimizi uzatarak Cloud Peaks'te kayıp kardeşini aramasına destek oluyoruz.
Neera and the Red Wizards: 
Bu ek pakette yabani büyücü Neera'yı Thay'ın korkunç kırmızı büyücülerinin acımasız emellerinden kurtarmaya çalışıyoruz.
Path of the Bloodied: 
Bu genişleme paketinde kara muhafız Dorn Il-Khan'a katılarak ona Luskan'da ihanet edenlerden intikam almasına yardımcı oluyoruz.
Gallery of Heroes: 
Gallery of Heroes ek içeriği Icewind Dale'de görev almış sanatçı Jason Manley tarafından oluşturulmuş 11 adet özel karakter portresini içeriyor.
Baldur's Gate: Enhanced Edition yüksek çözünürlük yazı tipleri, geliştirilmiş arayüz, dinamik yakınlaştırma gibi birçok hoş geliştirmeyi oyun severlere sunmakta.
 
Oyun için gerekli olan data (obb dosyası) rar dosyasında mevcuttur. Bu sayede kotanızı harcamadan direk gerekli dosyaları cihazınıza atarak oyun oynamanın zevkine varabileceksiniz...
 
KURULUM:
 
1- Dosyaları rardan çıkarınız.
 
2- Dosya içindeki com. diye başlayan klasörü telefonunuzdaki 'sdcard/Android/obb/' içindeki obb adlı klasöre atınız. Eğer obb diye bir klasör yoksa kendiniz obb adında yeni bir klasör oluşturun ve bu dosyayı içine atın.
 
3- Oyunun kurulumu için gerekli apk yı telefona atın ve kurun. İlk defa kurulum yapıyorsanız market harici uygulamaların kurmasına izin ver seçeneğini aktif etmeniz gerekebilir.
 
4- Bazı oyunlar ilk açılışta internetin açık omasını isteyebilir. Bunlarıda dikkate alınız.
 
UhDMSTD.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...